Gündem Bursa adayı Bozbey: Otopark sorununa çözüm bulacağız

Bursa adayı Bozbey: Otopark sorununa çözüm bulacağız

21.03.2024 - 01:45 | Son Güncellenme:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Bursa’yı gerçek bir deniz kenti yapacağız. Özellikle yaz sezonunda hafta sonları oluşan trafik ile bu bölgedeki otopark sorununu da biliyoruz. Hem günü birlikçi vatandaşlarımız hem de yerleşik halkımız için otopark sorununa çözüm bulacağız.” dedi.

Bursa adayı Bozbey: Otopark sorununa çözüm bulacağız

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey seçim çalışmalarını Gemlik ilçesinde sürdürdü. Küçük Kumla Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Bozbey, otopark ve plaj şeridi sorunlarına öncelik vereceğini belirterek, “Dağı ve deniziyle beraber harika bir şehirde yaşıyoruz. Denizimizden de faydalanmak istiyoruz. Burada halkımızın rahatça denize girmesi, sahilde kaliteli zaman geçirmesi için plaj şeridine dair büyükşehir belediyesine düşen görevi hemen yerine getireceğiz. Bursa’yı gerçek bir deniz kenti yapacağız. Özellikle yaz sezonunda hafta sonları oluşan trafik ile bu bölgedeki otopark sorununu da biliyoruz. Hem günü birlikçi vatandaşlarımız hem de yerleşik halkımız için otopark sorununa çözüm bulacağız. Hiç merak etmeyin” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Bursa adayı Bozbey: Otopark sorununa çözüm bulacağız

Gemlik’teki en önemli konuların başında kentsel dönüşümün geldiğini vurgulayan Bozbey, “Hızlı hareket etmek zorundayız. İnşallah Şükrü Başkanımızla birlikte Büyükşehir ile ortaklaşa yürütülecek planlama ile Gemlik’i dirençli binalarla donatacağız” ifadesini kullandı.