Gündem Can Yaman kimdir, kaç yaşında? Can Yaman biyografisi

Can Yaman kimdir, kaç yaşında? Can Yaman biyografisi

03.04.2019 - 10:38 | Son Güncellenme:

Can Yaman, Gönül İşleri, İnadına Aşk ve Hangimiz Sevmedik dizilerinin ardından son olarak Erkenci Kuş dizisi ile ekrana yeni tarz ve imajıyla dahil olmuş herkes tarafından büyük beğeni kazanmıştı. Halen Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir ile başrolleri paylaşan Can Yaman, 1989 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Peki Can Yaman kimdir?

Can Yaman kimdir, kaç yaşında Can Yaman biyografisi

Can Yaman, son olarak Erkenci Kuş dizisi ile geniş hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Uzun saçları kaslı vücüdu ve kendine has tarzı ile binlerce kişinin gönlünde taht kuran Can Yaman son dönemde gösterdiği performans ile de dikkatleri üzerine çekmiştir. Erkenci Kuş dizisinde başrollerini paylaştığı Demet Özdemir ile birbirlerine çok yakıştırılmaktadır. Peki Can Yaman kimdir?

Haberin Devamı

CAN YAMAN KİMDİR?

Erkenci Kuş dizisinden canlandırdığı karakterle geniş kitleler tarafından tanınan Can Yaman, İtalyan Lisesi'nin ardından hukuk eğitimi aldı. İşte kasları, saçları ve giyim kuşamıyla son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Can Yaman hakkında merak edilenler...

Can Yaman, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman, ilk ve ortaokulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu.

6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Yaman, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk dizisi Gönül İşleri’nde "Bedir" karakterini canlandırdı. Sinem Kobal'ın hayat verdiği "Sevda" ile yaşadığı gelgitli aşk dikkatleri çekti. Genç oyuncu, ikinci dizisi olan İnadına Aşk'ta Yalın "Aras" rolü ile hayran kitlesini genişletti.

Haberin Devamı

Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğeni de olan Can Yaman aynı zamanda lisanslı basketbolcudur.