Gündem Cem Garipoğlu ölmedi mi? Münevver Karabulut cinayetinde flaş sözler

Cem Garipoğlu ölmedi mi? Münevver Karabulut cinayetinde flaş sözler

11.04.2022 - 12:58 | Son Güncellenme:

Cem Garipoğlu tarafından katledilen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut “Neler Oluyor Hayatta” rogramına; bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.  

 Münevver Karabulut, henüz 18 yaşındayken, 3 Mart 2009'da, Cem Garipoğlu tarafından öldürüldü. Karabulut'un cesedi parçalara ayrılmış halde, bir bavul ve gitar çantası içinde Etiler'deki çöp konteynerinde bulundu. Cinayetin ardından kaçan Cem Garipoğlu, 197 gün sonra teslim oldu. Yargılamanın ardından mahkum olan Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde, Silivri 5 No'lu L Tipi Cezaevinde intihar etti.

Haberin Devamı

Olayın kamuoyuna yansımasıyla birlikte Garipoğlu'nun akıbeti hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Cem Garipoğlu’nun intihar etmediği; ölen kişinin başka biri olduğu, kaçırıldığı ya da öldürüldüğü söylendi. Savcılığın ve Adli Tıp’ın raporlarına rağmen bu iddialar yıllarca dillendirildi.

Cem Garipoğlu ölmedi mi Münevver Karabulut cinayetinde flaş sözler

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut da, yıllardır, Cem Garipoğlu'nun intihar etmediği iddiasını sürdürüyor. Raporlara rağmen iddiasının arkasında duran baba Karabulut, şüphelerinin ancak Garipoğlu'nun mezarının açılmasıyla giderileceğini söylüyor.

BABA: MEZARIN AÇILMASINI İSTİYORUZ

Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına; Cem Garipoğlu tarafından katledilen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Acılı baba Süreyya Karabulut “Benim için önemli olan mezarın açılması. Gerçekler ortaya çıksın. Sokaktaki insan bana soruyor ‘Cem Garipoğlu öldü mü, kaçırıldı mı?’ artık bu soruların muhatabı olmak istemiyorum” dedi.

Cem Garipoğlu ölmedi mi Münevver Karabulut cinayetinde flaş sözler

Garipoğlu ailesinin cinayetten 12 yıl sonra Münevver’in kanı bulaştığı ve öldürüldüğü koltuk üzerinde poz vermeleri dikkat çekmişti. Bunu fark eden takipçilerin tepki göstermesi üzerine fotoğraf karesi bir süre sonra  silinmişti.

'FETÖ BAĞLANTISI OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM'

Çarpıcı bir iddiada da bulundu baba Karabulut “FETÖ bağlantısının olabileceğini düşünüyorum” dedi. Süreyya Karabulut, kızının kanı bulaşan koltuğun sosyal medyada Cem Garipoğlu’nun ailesi tarafından paylaşılmasına da değindi.

Karabulut, “Aile fotoğrafı ile internete verdiler. Kızıma saygıları yok, hiç olmazsa kendi çocuklarına da mı saygıları yok? Bu ne rezillik!” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

“197 gün bana kan kusturdular” diyen Süreyya Karabulut “Cem Garipoğlu’nun naaşını sessiz sedasız gömdüler. Bana fotoğraf gösterdiler. Ben fotoğrafı ne yapayım? Sorarım size” sözleriyle şüphesini bir kez daha dile getirdi.