01.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:
Ankara - Milliyet
Merkezin açılışını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Bu kardeşimin her anlamdaki örnek şahsiyeti, bizleri onun adını ilelebet yaşatmaya sorumlu kıldı” dedi.
Batıkent’teki açılışta konuşan Kasapoğlu, “Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi’nin açılışıyla hunharlığa, vahşiliğe ve insafsızlığa karşı sevginin merhametin ve adaletin mesajını veriyoruz. Bu kardeşimin her anlamdaki örnek şahsiyeti, hem bir akademisyen hem bir sporcu hem de bir insan olarak rol model kişiliği bizleri onun adını yaşatmaya sorumlu kıldı” dedi.
Kayakta, snowboardda, basketbolda ve buz pateninde önemli başarılara imza atan Ceren Damar Şenel’in spor ve bilimde gençler adına örnek teşkil edeceğini belirten Kasapoğlu, “Alçaklara, vahşi hisleriyle hareket edenlere, hunharca cinayete teşebbüs eden başta o kişi olmak üzere tüm dünyaya bir mesaj olarak Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi’ni açarak Cerenlerin ölmeyeceğini, yeni Cerenlerin de var olmaya devam edeceğini haykırıyoruz. Onun temiz ismini, yüce değerlerini gençlerimiz burada ışık olarak yaşatacaklar” diye konuştu.