Gündem Cesur ve Güzel dizisi ne zaman başlayacak?

Cesur ve Güzel dizisi ne zaman başlayacak?

04.10.2016 - 10:40 | Son Güncellenme:

Cesur ve Güzel dizisi merakla bekleniyor. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Cesur ve Güzel dizisinin yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Ali Bilgin’in, senaristliğini ise Ece Yörenç üstleniyor. Cesur ve Güzel dizisi, Cesur’un yerleştiği bölgedeki toprak zengini bir ailenin kızı olan Süphan (Tuba Büyüküstün) arasında geçen tanışma hikayesi anlatılıyor. Dizinin ne zaman ekrana geleceği ise henüz netlik kazanmadı.

Cesur ve Güzel dizisi ne zaman başlayacak

Cesur ve Güzel dizisinin çekimleri başladı. Star TV’nin uzun süredir merakla beklenen dizisi Cesur ve Güzel dizinde Cesur rolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Süphan rolünde ise Tuba Büyüküstün yer alıyor.

Haberin Devamı

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Erkan Avcı, Sezin Akbaşoğulları ve Devrim Yakut’un yer aldığı, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in oturduğu, senaryosunu Ece Yörenç’in kaleme aldığı diziye, son olarak Aşk Yeniden dizisinde ‘Şevket Reis’ karakterini canlandıran usta oyuncu Tamer Levent dahil oldu. Tamer Levent, dizide Tuba Büyüküstün’ün babasını canlandıracak.

CESUR VE GÜZEL DİZİSİNE YENİ OYUNCU

Star TV’nin yeni sezon için hazırlanan iddialı dizisi Cesur ve Güzel’in kadrosuna yeni isim! Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Erkan Avcı ve Devrim Yakut’un paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Ali Bilgin’in, senaristliğini ise Ece Yörenç’in üstlendiği yapımın kadrosuna daha önce ‘Beyaz Gelincik’, ‘Sen de Gitme’, ‘Behzat Ç.’, ‘Racon: Ailem İçin’ ve ‘Hatırla Gönül’ gibi projelerde rol almış olan Sezin Akbaşoğulları dahil oldu.

Haberin Devamı

AY YAPIM’DAN YENİ DİZİ: CESUR VE GÜZEL

Ay Yapım imzalı “Cesur ve Güzel” in başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün, Star TV’nin yayınlanan yeni sezon tanıtım filmiyle ilk kez bir arada ekrana geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ü aynı dizide buluşturan Cesur ve Güzel’in çekimleri başlıyor. Kurt Seyit ve Şura dizisinden sonra setlere ara veren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve güzel oyuncu Tuba Büyüküstün aynı projede buluşuyor.

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in yapacağı, senaristliğini ise Ece Yörenç’in üstlendiği Cesur ve Güzel dizisi için artık son aşamaya gelindi. ‘Cesur ve Güzel’in çekimleri 20 Eylül itibarıyla başlıyor.

CESUR VE GÜZEL DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ekim ayında ekranda olması amaçlanan diziye İstanbul yakınlarında Durusu ve Çatalca gibi bölgelerde uygun çiftlik ve kasaba görünümlü yerler aranıyor. Cesur adlı yakışıklı bir adamın büyük şehirden kasabaya yerleşmesini konu alan Cesur ve Güzel dizisi, Cesur’un yerleştiği bölgedeki toprak zengini bir ailenin kızı olan Süphan (Tuba Büyüküstün) arasında geçen tanışma hikayesi anlatılıyor.

Cesur ve Güzel adlı diziyle ekranlara geri dönecek olan ikilinin ilk karesi sosyal medyada bomba etkisi yarattı. İkiliyi rüya çift olarak yorumlayan izleyenler dizinin yayını için sabırsızlandıklarını dile getirdiler. Senaristliğini Ece Yörenç’in üstlendiği Cesur ve Güzel’in çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.cesur-ve-guzel-dizisi-afis-kivanc-tuba

Haberin Devamı

SİYAH BEYAZ DİZİSİNİN YENİ İSMİ CESUR VE GÜZEL OLDU

Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ‘un birlikte rol alacağı Ay Yapım imzalı yeni dizi Cesur ve Güzel‘den son haberler geldi.

Uzun süredir senaryo ve cast çalışmaları süren Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ‘un yeni dizisinin ismi değişti. Daha önce Siyah Beyaz olarak açıklanan dizinin ismi Cesur ve Güzel oldu. Ay Yapım’ın açıklamasına göre, Siyah Beyaz dizisinin senaryo çalışmalarının halen devam etmesi nedeniyle, Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ yeni sezonda başka bir dizide rol alacak. Ünlü oyuncuların yeni dizisinin ismi ise Cesur ve Güzel oldu.cesur-ve-güzel-dizisi-kıvanç-tatlıtuğ-tuba-büyüküstün

Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ, henüz konusu ve diğer oyuncuları açıklanmayan Cesur ve Güzel dizisinde başrol oynayacak. Dizinin çekimlerine önümüzdeki haftalarda başlanacak ve Ekim 2016’da Star TV’de ekrana gelecek. cesur-ve-güzel-dizisi-star-tv

Haberin Devamı

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı Siyah Beyaz dizisi ise, yeni oyuncularıyla ekrana gelecek. Siyah Beyaz’ın yayınlanma tarihinin ise Ocak 2017’yi bulacağı belirtiliyor.

AY YAPIM’DAN CESUR VE GÜZEL DİZİSİ AÇIKLAMASI

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün yeni dizileriyle ilgili Ay Yapım’dan açıklama yapıldı.
“Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı, ekim ayında ekrana gelmesi planlanan “Siyah Beyaz” isimli projenin yazım çalışmaları, yazarların isteği üzerine halen sürmektedir. Siyah Beyaz projemiz Ay Yapım bünyesinde sezon ortasında çekime hazır hale gelecektir.

Ortaya çıkan takvim farklılığı nedeniyle, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün, Ay Yapım’ın “Cesur ve Güzel” adlı yeni bir projesi ile ekim ayında, Star TV ekranlarında olacaklardır. “kıvanç-tatlıtuğ-tuba-büyüküstün

Haberin Devamı

KIVANÇ TATLITUĞ’A REKOR ÜCRET

Kıvanç Tatlıtuğ son olarak rol aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisinden sonra ekranlara bir süre ara vermişti.Yakışıklı oyuncu yeni dizisi Cesur ve Güzel ile ekranlara yeniden dönmeye hazırlanıyor.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Ekim ayında Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Cesur ve Güzeldizisinde bölüm başı 130 bin liraya el sıkıştı. Tatlıtuğ, böylelikle en çok kazanan oyuncular arasında ilk sırada yer aldı.

REKOR BİR ANLAŞMA

-Daha önce oynadığı Kurt Seyit ve Şura dizisinde bölüm başı 70 bin lira kazanan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda rekor bir ücretle döndü.
-Eylül ayında yayında olacak olan Cesur ve Güzeldizisinde başrol oynayacak olan Tatlıtuğ’un rekor bir anlaşmaya imza attığı öğrenildi. Bölüm başı 130 bin lira kazanacak olan oyuncunun ayda 520 bin lira cebine girecek.
-Tatlıtuğ’un ilk 10 bölüm ücretini peşin aldığı iddia edildi. Yakışıklı oyuncu, dizide babası adına tetikçilik yapan acımasız bir adama hayat verecek. Tatlıtuğ’un rol arkadaşı Tuba Büyüküstün ise iyiliksever bir kadın olarak karşımıza çıkacak.