Gündem Cesur ve Güzel son bölüm sonrası 27. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Cesur ve Güzel son bölüm sonrası 27. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

11.05.2017 - 10:04 | Son Güncellenme:

Cesur ve Güzel 26. son bölüm ekrana geldi. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Cesur ve Güzel son bölümde Adalet’ten haber alamayan Tahsin Korludağ’ın aklı onunla meşgulken fırsattan istifade eden Rıza’nın hedefinde Sühan vardır. Peki Cesur ve Güzel son bölüm sonrası 27. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Cesur ve Güzel son bölüm sonrası 27. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in son bölümünde Cesur, Sühan’ın gerçekleri söylememesiyle hayal kırıklığına uğrayacak. Âşıklar arasındaki sırlar, Cesur ve Sühan için aşmaları gereken zorlu bir engele dönüşecek. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Sühan’ın, Rıza’ya yardım etmiş olmasına katlanamayan ve öfkeden deliren Cesur, Sühan’dan hesap soracak. Rıza’nın, “Ya baban girecek hapse ya Cesur!” sözünün ardında yatan gerçekleri öğrenmek isteyen Cesur, Sühan’ın çaresizce suskun kalması karşısında büyük hayal kırıklığına uğrayacak. Cesur’un, Sühan’ın kendisine ihanet ettiğini düşündüğünü söylemesi Sühan için yaralayıcı olacak.

Haberin Devamı

Sevdiği adamla aile kurmak isterken her seferinde farklı bir engelle karşılaşan Sühan’ın, babası Tahsin Korludağ’a olan isyanı ekran başındakileri de derinden etkileyecek. Cesur da ne pahasına olursa olsun Sühan’ın kendisinden sakladığı gerçekleri ortaya çıkarmak için harekete geçecek.

Rıza, köşeye mi sıkışıyor?

Cesur, Rıza’nın peşini bir an bile bırakmazken Rıza ise Sühan’ı köşeye sıkıştırmak için elindeki kozu kullanacak. Ancak Rıza, kendi oynadığı oyunun içine düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Cesur, Sühan ve Rıza arasındaki gerilim doruk noktasına çıkacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümünde Cesur, Sühan’ın sakladığı gerçekleri öğrenebilecek mi, Rıza, nasıl bir oyun oynayacak, Cesur’un elindeki Tahsin Korludağ’ın suçlu olduğunu kanıtlayan delil nedir gibi sorular cevap bulacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 11 Mayıs Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

CESUR VE GÜZEL 26. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Haberin Devamı

CESUR VE GÜZEL 26. BÖLÜM ÖZETİ

Cesur ve Güzel dizisinde bu hafta Cesur Sühan’ı ihanetle suçluyor. Cesur tarafından ihanetle suçlanan Sühan, sevdiği adamı kendinden uzaklaştırmak pahasına kalbinin sesini susturur ve onun sorularını cevapsız bırakır. Fakat Cesur’un pes etmeye hiç niyeti yoktur.

Adalet’ten haber alamayan Tahsin Korludağ’ın aklı onunla meşgulken fırsattan istifade eden Rıza’nın hedefinde Sühan vardır.

Bülent’le Cahide arasındaki savaş giderek alevlenirken Tahsin’in tepkisi ikisi için de sürpriz olur. Onların şaşkınlığından faydalanan Hülya, bu savaşın asıl kazananı olmak için elinden geleni yapacaktır.

Sühan’ın sessizliğinin ardındaki gerçeği bulmaya kararlı olan Cesur, tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Cesur’un ensesinde olduğunu hisseden Rıza, elindeki kozu büyük ustalıkla oynayarak Sühan’ı bir kez daha avucunun içine almaya çalışır fakat bu sefer oyunun sonu hiç de umduğu gibi olmayacaktır.

CESUR VE GÜZEL 26. BÖLÜM FRAGMANI