Gündem Cesur ve Güzel son bölüm sonrası 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel son bölüm sonrası 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

01.06.2017 - 09:41 | Son Güncellenme:

Cesur ve Güzel 29. bölüm ile dün akşam ekranlara geldi. Konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla Perşembe akşamlarına ismini yazdıran Cesur ve Güzel'in son bölümünde düğün heyecanı hakimdi. Peki Cesur ve Sühan evlenerek mutluluğun ilk adımlarını atabildi mi? Dizisinin merak edilen 30. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Cesur ve Güzel son bölüm sonrası 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde Sühan’ın rüyasında gördüğü düğün gerçek oldu. Ancak Cesur ve Sühan’ın peşini bırakmayan Rıza, âşıkların en mutlu gününe gölge düşürdü.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’de büyük finale adım adım ilerlerken heyecan da giderek tırmanıyor. Rıza’nın tutuklanmasıyla birlikte geçici de olsa derin bir nefes alan Cesur ve Sühan, artık aşklarını doyasıya yaşayabilmek ve bir aile kurabilmek için vakit kaybetmek istemedi. Rüyasında güzel, güneşli bir günde kumsalın hemen bitiminde yeşilin başladığı rüya gibi bir mekânda, üzerinde sade bir gelinlikle sevdiği adamla evlendiğini gören Sühan, hayallerine kavuştu. Ancak hapisten kaçan ve Cesur’u yeni bir oyunun içine çekme çabasında başarısız olan Rıza, Cesur ile Sühan’ın en mutlu anına, şoke edici hamlesiyle damga vurdu. Düğün töreni sırasında karnına güçlü bir ağrı saplanan Sühan, yürekleri ağza getirdi. Ekran başındakiler Sühan’ın bebeği kurtulacak mı sorusunun cevabını yeni bölüme kadar büyük bir merakla bekleyecek.

Cesur’u, ondan en değerli varlığını kopararak cezalandırmak isteyen Rıza, bu sefer tek başına hareket etmedi. Korludağ Kasabası’nda Cesur ve Sühan’a zarar vermek isteyebilecek kişileri araştıran Rıza, Bülent, Cahide ve Hülya’ya ulaşarak onlara Cesur ve Sühan’ın hayatını sarsacak tehlikeli bir teklif sundu. Rıza’ya hangisinin yardım ettiği sorusunun ardındaki sır yeni bölümde açığa çıkacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 8 Haziran Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

CESUR VE GÜZEL 29. BÖLÜM ÖZETİ

Cesur ve Güzel dizisinde bu hafta Rıza’nın tutuklanması, Cesur ve Sühan’ın geleceğe tekrar umutla bakmasına sebep olur. Düşmanının kolayca pes etmeyeceğini hisseden Cesur, Sühan’ı üzmemek için düşüncelerini kendine saklar. Artık önlerinde planlamaları gereken muhteşem bir düğün vardır.

CESUR VE GÜZEL 29. BÖLÜM FRAGMANI

Bebeğinin kaçırıldığını öğrenen Hülya deliye döner ve ona tekrar kavuşmak için her yolu dener. Giderek tehlikeli hale gelen Hülya’dan tedirgin olan Cahide, çözümü geçmişi hatırlamayan Tahsin Korludağ’a yanaşmakta bulur. Onun gözüne girmek için elinden geleni yapsa da önündeki en büyük engel yine Korhan olacaktır.

Cesur ve Sühan mutlu sona emin adımlarla yürürken verdikleri karar Korludağ’da büyük yankı uyandırır. Evlilik haberinin herkes üzerinde farklı etkileri olmuştur. Geçmişin kırgınlıkları, korku ve endişeler gün yüzüne çıkarken gelişmeleri dikkatle izleyen Rıza, son kozunu oynamak için beklediği fırsatı eline geçirir.

CESUR VE GÜZEL 29. BÖLÜM FRAGMANI