Gündem Cesur ve Güzel'in son bölümünde Sühan, gerçekleri anlattı! 27. bölüm fragmanı ise...

Cesur ve Güzel'in son bölümünde Sühan, gerçekleri anlattı! 27. bölüm fragmanı ise...

12.05.2017 - 13:50 | Son Güncellenme:

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam ekranlara gelen bölümüne final sahnesi damgasını vurdu. Tüm yalanlardan, sırlardan yorulan Sühan, Cesur’a bir bebekleri olacağı gerçeğini itiraf etti. Cesur ve Güzel'in son bölümün hemen ardından ekrana gelmesi beklenen 27. bölüm fragmanı ise merak konusu oldu. Henüz yayına girmeyen Cesur ve Güzel'in yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır...

Cesur ve Güzelin son bölümünde Sühan, gerçekleri anlattı 27. bölüm fragmanı ise...

Cesur ve Güzel 26. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Cesur ve Güzel dizisi yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. Tüm yalanlardan, sırlardan yorulan Sühan, Cesur’a bir bebekleri olacağı gerçeğini itiraf etti. Sühan, büyük gerçeği Cesur'a söyledi. Peki Cesur, Sühan'ın şartlarını kabul etti mi? sorusu son bölümde yanıt buldu. Heyecanla beklenen Cesur ve Güzel 27. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 18 Mayıs Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam yayınlanan bölümünde Cesur, Sühan’ın kendisinden sakladığı gerçeği öğrenmek için harekete geçti. Rıza’nın bir an bile peşini bırakmayan Cesur, sonunda beklediği görüntüye ulaştı ve Salih’i öldüren kişinin Tahsin Korludağ olduğunu öğrendi. Ancak Cesur’u hem mutlu eden hem de şaşırtan asıl itiraf Sühan’dan geldi. Tüm yalan ve sırlardan yorulan, Cesur’la aralarında gizli hiçbir şeyin olmamasını isteyen Sühan, Cesur’a bir bebekleri olacağını söyledi. Âşıkların, ilk karşılaştıkları uçurumun kenarında buluştukları ve Sühan’ın itirafta bulunduğu sahne için izleyiciler sosyal medya mecrası Twitter’da #sonsuzadek etiketi altında yorumlarını paylaştı.

İşte, Sühan’ın büyük gerçeği Cesur’a itiraf ettiği an:



Tahsin Korludağ’ın sarsıcı oyunu!

Babası Tahsin Korludağ’ın hastalığının bir yalan olduğunu öğrenen Sühan, hayatının en büyük darbesini aldı. Babası için Rıza’nın şantajına boyun eğmek ve sevdiği adama yalan söylemek zorunda kalan Sühan’ın, babasına olan isyanı izleyicileri ekran başına kilitledi.

İşte, Sühan ile babasının yüzleşme anı:



Bölümde iki kardeşin, Rıza ile Adalet’in karşı karşıya geldiği sahne tansiyonu yükseltirken, heyecanı da doruk noktasına taşıdı. Hayatında yüzleştiği tüm zorluklardan Rıza’yı sorumlu tutan Adalet, onunla arasındaki hesabı kapatmak isterken Rıza’nın şoke edici hamlesiyle hayatını kaybetti.

İşte, Rıza ile Adalet’in hesaplaşması:



‘Cesur ve Güzel’in merakla beklenen yeni bölümünde Cesur, Sühan’ın şartlarını kabul edecek mi, elinde hiçbir koz kalmayan Tahsin Korludağ’ın bir sonraki hamlesi ne olacak gibi sorular cevap bulacak.