Gündem Cesur Yürek 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur Yürek 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

21.11.2016 - 13:43 | Son Güncellenme:

Cesur Yürek 7. bölüm ile ekrana geldi. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin son bölümünde yine ortalık karıştı. Ömer intikam için savaşması heyecanı arttırdı. Peki Cesur Yürek 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur Yürek 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

SHOW TV'nin yeni dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ömer, intikam için savaşacak. Her şeyi göze alan Ömer yolundan dönmemeye kararlı. Fakat işler planladığı gibi gitmez..

Haberin Devamı

CESUR YÜREK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

CESUR YÜREK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer, Tatar Ahmet ve masadakilerden hesap sormak için harekete geçer. Mafya dünyasında kendisine giydirilmek istenen gömleği yırtıp atan Ömer'i bekleyen sürpriz ne? Ömer'in Enver ile hesaplaşması sonucunda, elde edeceği bilgi hayatının değişmesine neden olacaktır.

Berrin Ömer'i kurtarmak için Gürkan'ı karşısına alacaktır. Berrin'in Ömer'e yapacağı teklif ikisinin arasındaki ilişkiyi derinden etkileyecektir. Ömer, Hamza ve Ali'nin mafya dünyasındaki ilk icraatları masadaki tüm dengeleri değiştirecek, geri dönüşü olmayan bir yola sokacaktır.

CESUR YÜREK HİKAYE VE KÜNYE

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrollerini; Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor.

Haberin Devamı

Cesur Yürek'te yüreğinden ve bileğinden başka güvenecek hiçbir şeyi olmayan Ömer Korkmaz karakterine can verecek olan Onur Tuna, ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadele içine girecek. Ruveyda Öksüz'ün canlandırdığı Berrin karakterinin hayattaki en büyük ikilemi ise, idealist bir hukukçu olmasına rağmen, aşık olduğu adamın adaleti kendi elleriyle dağıtmaya karar vermiş bir kabadayı olmasıdır...

Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

Yapım: Fark Film

Yönetmen: Kudret Sabancı

Senaryo: Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur