Gündem CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey trafiği rahatlatacağını belirtti

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey trafiği rahatlatacağını belirtti

13.03.2024 - 23:09 | Son Güncellenme:

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey projelerini anlattı. Bozbey "Bize diyorlar ki; parayı nereden bulup da yapacaksınız? Bu projeleri çok net bir şekilde hayata geçireceğiz" dedi.

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey trafiği rahatlatacağını belirtti

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Güzelyalı tramvayı ve Tirilye-Kurşunlu-Gemlik-Karacaali deniz körfezi hattıyla bölge trafiğini rahatlatacaklarını belirterek “Bize diyorlar ki; parayı nereden bulup da yapacaksınız? Önceliğimize insanı koyup, belediyenin kaynaklarını israfa değil de vatandaşa eşit ve adil bir şekilde akıtarak, bu projeleri çok net bir şekilde hayata geçireceğiz.” dedi.

Haberin Devamı

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Mudanya ilçesinde seçmenleriyle bir araya geldi. 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde rakiplerinin yalan ve iftira kampanyası başlattığını vurgulayan Bozbey, “Bundan sonra her gün bir yalan ve iftira ile karşı karşıya kalacağız. Biz, onların tuzağına düşmeyeceğiz. Onların yolundan da gitmeyeceğiz. Bizim önceliğimiz insandır. Biz, yalanlarla ve iftiralarla değil projelerimizle ve insanımızla ilgileniyoruz.” açıklamasında bulundu.

‘BELEDİYENİN KAYNAKLARINI İSRAF İÇİN DEĞİL İNSAN İÇİN AKITACAĞIZ’

Mudanya’nın ulaşım sorununu Geçit-Budo metrobüs hattına entegre olarak Güzelyalı tramvayı ve Tirilye-Kurşunlu-Gemlik-Karacaali deniz körfezi hattıyla rahatlatacaklarının altını çizen Bozbey, “Bugüne kadar kimsenin aklına bu proje gelmedi mi? Elinizden tutan mı vardı? Bize diyorlar ki; parayı nereden bulup da yapacaksınız? Önceliğimize insanı koyup, belediyenin kaynaklarını israfa değil de vatandaşa eşit ve adil bir şekilde akıtarak, bu projeleri çok net bir şekilde hayata geçireceğiz.” ifadesini kullandı.

Yazarlar