Gündem Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama (4 Aralık 2021)

Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama (4 Aralık 2021)

04.12.2021 - 22:46 | Son Güncellenme:

Çılgın Sayısal Loto, bu akşam saat 21.30'da çekildi. Çılgın Sayısal Loto çekilişini Milli Piyango TV Youtube kanalından ve milliyet.com.tr'den den canlı olarak takip edildi. 4 Aralık 2021 Cumartesi gününe ait çekilişte devreden büyük ikramiye 98 Milyon 510 Bin 225 TL oldu. Peki hangi numaralar, ne kadar kazandırdı?

Sayısal Loto sonuçları açıklandı Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama (4 Aralık 2021)

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyundur. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Çılgın Sayısal Loto’da isteğe bağlı olarak oynanabilen Süper Star özelliği bulunmaktadır. Süper Star oynamak için 6 sayıya ilave olarak Süper Star için de ayrı bir 90 sayı içinden en az bir sayı işaretlenmesi gerekir. Süper Star’ı oynamak için aynı zamanda Sayısal Loto’yu da oynamak mecburidir.

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) ve farklı bir küre içerisindeki 90 numara içinden 1 Süper Star numarası çekilir.

Haberin Devamı

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ YAPILDI

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 21:30'da gerçekleşti.

SONUÇLAR AÇIKLANDI

Sayısal Loto sonuçları açıklandı Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama (4 Aralık 2021)

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ