Gündem Cinbe aileden dördüncü kez kötü haber! 17 yaşındaki kızları da öldü

Cinbe aileden dördüncü kez kötü haber! 17 yaşındaki kızları da öldü

14.08.2023 - 14:35 | Son Güncellenme:

Sinop'ta denizde boğulma tehlikesi geçiren aileden 4. acı haber geldi. 15 yaşındaki kızları Gamze Cinbe’nin ardından 17 yaşındaki Büşra Cinbe de hayatını kaybetti. Öte yandan İstanbul'dan geldiği Sinop'ta serinlemek için denize giren 21 yaşındaki genç kız da boğularak hayatını kaybetti.

Cinbe aileden dördüncü kez kötü haber 17 yaşındaki kızları da öldü

Sinop’ta 31 Temmuz Pazartesi günü Heyamola Sahili'nde boğulma tehlikesi geçiren Cinbe ailesinden bir kötü haber daha geldi. Baba Şaban Cinbe, eşi Aynur Cinbe ve 15 yaşındaki kızları Gamze Cinbe’nin ardından 17 yaşındaki Büşra Cinbe de hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

İnşaat ustası baba Şaban Cinbe (45), yapılan tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybetmiş, 40 yaşındaki eşi Aynur Cinbe ve 15 yaşındaki kızları Gamze Cinbe’den de kötü haber gelmişti.

Son olarak diğer kızları Büşra Cinbe de yaşam savaşını kaybetti.

İSTANBUL'DAN GELDİĞİ SİNOP'TA BOĞULDU

İstanbul’dan ailesiyle birlikte Sinop’un Akliman sahiline gelen 21 yaşındaki Zehra Büyükcafer, serinlemek için denize girdi. Akıntıya kapılan Zehra Büyükcafer, bir süre sonra gözden kayboldu.

Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar ekiplere haber verdi. Yaklaşık 2 saat suda kalan genç kız olay yerine ulaşan ekiplerin uzun uğraşları sonucu sudan çıkarıldı. Sağlık ekiplerince Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kızın hayatını kaybettiği bildirildi.

Haberin Devamı

Cinbe aileden dördüncü kez kötü haber 17 yaşındaki kızları da öldü

O İLÇELERDE DENİZE GİRİŞ YİNE YASAK

Sakarya'nın denize kıyısı bulunan Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde olumsuz hava şartları, dalga ve RİP akıntısı sebebi ile bugünde denize girişler yasaklandı. Geçtiğimiz 5 günde de denize girişlere izin verilmiyordu. Bugünde ilçe kaymakamlıklarının aldıkları karar neticesinde sahillerde bayraklar kırmızıya çevrildi.

Cinbe aileden dördüncü kez kötü haber 17 yaşındaki kızları da öldü

Cankurtaranlar ise vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyarıyor.