Gündem Çocuklar Duymasın 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Çocuklar Duymasın 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

17.12.2017 - 12:16 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın 20. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Kanal D'nin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın son bölümde ortalık iyice karıştı. Çocuklar Duymasın dizisinin merak edilen 21. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Çocuklar Duymasın 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Çocukları Duymasın nefesleri kesecek bir bölümle daha ekranlara geldi. Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden olan Çocuklar Duymasın 20. bölüme Tutku ve Haluk'u evde gören Meltem'in tepkisi damgasını vurdu. İşte Çocuklar Duymasın 21. yeni bölüm fragmanı...

ÇOCUKLAR DUYMASIN 21. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DUYMASIN 20. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Meltem eve geldiğinde, Tutku’yu Haluk’la evde görünce çılgına döner. Bunun üzerine Haluk’u rahatsız edip evden göndermek için elinden ne gelirse yapar. Ancak bu durum ikili arasında büyük bir inatlaşmaya dönüşür.

Bu sefer Taş Fırın Haluk da Meltem’i sinir edip evden kaçıracak büyük bir plan yapmıştır. Evde adeta büyük bir savaş başlar.

Bu sırada Haluk ve Meltem’in kızı Duygu sürpriz yapıp gelince ortalık karışır! Haluk ve Meltem, Duygu’nun yanında mutluluk oyunu oynamaya başlar.

Gönül, evde bir kızlar partisi organize eder. Bu partiye Meltem ve Tutku’yu aynı anda davet eden Gönül, başlarına geleceklerden habersizdir!