Gündem Çocuklar Duymasın 30. bölüm fragmanı yayınlandı! Tutku'nun yeni planı...

Çocuklar Duymasın 30. bölüm fragmanı yayınlandı! Tutku'nun yeni planı...

26.02.2018 - 07:20 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın dün akaşm 29. son bölümü ile ekrana geldi. Tutku, Haluk ve Meltem'in peşini bırakmamaya kararlı. Havuç'un geri dönmesiyle işler daha da karışacak. İşte Çocuklar Duymasın yeni bölümden ilk fragman...

Çocuklar Duymasın 30. bölüm fragmanı yayınlandı Tutkunun yeni planı...

Kanal D'nin heyecanla takip edilen dizisi Çocuklar Duymasın bu hafta da herkesi ekran başına kilitledi. Tutku bu sefer de Havuç'un peşinde. Beklenmedik bir şekilde Haluk ve Meltem'in karşısına çıkmaya hazırlanan Tutku'nun yeni planı ortalığı çok karıştıracak.

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DUYMASIN 30. BÖLÜM FRAGMANI

ÇOCUKLAR DUYMASIN 30. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tutku, Havuç'un hayatına iyiden iyiye sızmıştır. Meltem ve Haluk ise Havuç'un kız arkadaşını giderek merak etmeye başlar!

Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında dış görünüşünü tamamen değiştiren Tutku, Havuç'la yakınlaşmaya başlamıştır. Sürekli Havuç'la vakit geçirmeye başlayan Tutku, intikam için gün saymaktadır. Tüm bunlardan habersiz olan Haluk ve Meltem ise Havuç'un sürekli görüştüğü bu kız arkadaşını merak etmeye başlamıştır. Peki, Tutku Haluk ve Meltem'in karşısına çıkacak mıdır?

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle 4 Mart Pazar 20.00'de Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN 29. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir süredir kendisinden haber alınamayan Havuç’a sonunda ulaşılır. Havuç bu süreçte, internetten tanıştığı bir kız arkadaşıyla vakit geçirmekte olduğu için kimseye haber vermemiştir. Taş Fırın Haluk küplere biner, Havuç’u eve çağırır. Kızın kim olduğu büyük bir merak konusuyken, Havuç babasının elinden zor kurtulacaktır.

Haberin Devamı

Müsteşar Kemal, Havuç’un daha sorumluluk sahibi bir erkek olması için evlenmesi gerektiğini düşünür. Bunun için Havuç’un yeni arkadaşı bu esrarengiz kızla tanışmak ister. Kemal herkesi organize eder ve Havuç’a arkadaşını eve getirmesini söyler. Herkes merakla kızın gelmesini beklerken, Tutku ailenin mutluluğunu bozmak için kötü planlar peşindedir.