Gündem Çocuklarının pamuk toplayarak kazandığı parayı kumarda kaybetti

Çocuklarının pamuk toplayarak kazandığı parayı kumarda kaybetti

11.12.2008 - 20:06 | Son Güncellenme:

.

Çocuklarının pamuk toplayarak kazandığı parayı kumarda kaybetti

GAZİANTEP’te kardeşleriyle pamuk toplayarak kazandıkları parayı babasının kumarda kaybettiğini öğrenen 16 yaşındaki Melek Kılıç evlerinde bulunan çamaşır suyunu içerek yaşamına son vermek istedi.
Olay bugün saat 15.00 sıralarında Vatan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre işsiz 44 yaşındaki Cindi Kılıç, eşi 40 yaşındaki Zeynep Kılıç ve 9 kız çocuğunun pamuk toplayarak kazandığı 2 bin YTL ile kumar oynadı. Annesi ve kardeşleriyle çalışıp para kazanmak uğruna 4’ncü sınıftan ayrılarak pamuk toplayama başlayan Melek Kılıç, kazandıkları paranın babası tarafından kumarda kaybedildiğini öğrenince bunalıma girdi. Kılıç, evlerinde bulunan çamaşır suyunu içerek yaşamına son vermek istedi. Fenalaşarak yere yığılan kızı Melek’i gören anne Zeynep Kılıç hemen komşularından yardım isteyerek kızını özel otomobille Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne götürdü. Acil Serviste ilk müdahalesi yapılan Melek Kılıç’ın yoğun bakıma alındı.

BİR GECEDE KAYBETMİŞ
Eşinin kumar alışkanlığı olduğunu belirten Zeynep Kılıç, “Ben ve 9 kızım ırgatlık yaparak yılda 2 bin YTL kazanırken, kocam elimizden aldığı paranın üstüne borçlanarak bir gecede 5 bin YTL’yi kumarda kaybetmiş. Zaten çalışmıyor. Bizim bundan başka da hiç bir gelirimiz yok. Evimiz kira ve komşuların yardımıyla geçiniyoruz. Babasının bu durumunu öğrenen kızım bunu gururuna yediremedi” dedi.