Gündem Çukur yeni fragman - Yamaç'ı sarsan büyük kayıp...

Çukur yeni fragman - Yamaç'ı sarsan büyük kayıp...

20.01.2020 - 10:21 | Son Güncellenme:

Çukur 84. yeni bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı ve aynı zamanda duygulandırdı. SHOW TV'nin sevilen dizisi Çukur yeni bölümünde Selim ve Yamaç arasında yaşanacak olan büyük hesaplaşma izleyenleri duygulandıracak. Yamaç'ın yaşayacağı büyük kayıp ise seyirciyi meraklandıracak. İşte Çukur yeni bölüm fragmanı...

Çukur yeni fragman - Yamaçı sarsan büyük kayıp...

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Çukur yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de ekrana gelecek. Peki Çukur yeni bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı

ÇUKUR 84. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir yandan Yamaç’ın saldırılarını durdurmaya çalışan Selim, diğer yandan aileyi ve mahalleyi korumaya çalışacak.

Mahsun ve Yücel’i de yanına alan Çağatay, Yamaç’ın son hamlesinin üstüne bu kez başka bir Koçovalı’yla görüşecek. Selim’i kendi tarafına çekmeye çalışan Çağatay’a Selim’in vereceği cevap merak konusu olacak. Bir yandan Yamaç’ın saldırılarını durdurmaya çalışan Selim, diğer yandan aileyi ve mahalleyi korumaya çalışacak. Bunun için yardım isteyeceği kişi herkesi şaşırtacak.

Yamaç, hız kesmeden hamlelerine devam ederken yaşanacak bir kayıp onu derinden sarsacak. Selim, Yamaç’ın sakladığı şeyi öğrenmek için onunla yüzleşecek, iki kardeş arasında yaşanan duygu yüklü hesaplaşma ekran başındakileri derinden etkileyecek. Büyük sırrı bilen Vartolu ise Yamaç’ın karşısına çıkmak için hazırlanacak.

Haberin Devamı

Çağatay’ın yapacağı acımasız planı karşısında Yamaç, ölümle burun buruna gelecek.

ÇUKUR FRAGMAN