Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif görüştü! İşte masadaki konular...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif görüştü! İşte masadaki konular...

03.03.2024 - 22:29 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye-Pakistan ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif görüştü İşte masadaki konular...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile telefon görüşmesi yaptı, ikili görüşme sırasında, Türkiye-Pakistan ilişkileri yanı sıra Erdoğan, Başbakan Şerif'i yeniden seçilmesinden dolayı tebrik etti.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye-Pakistan ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan görüşmede, Şahbaz Şerif’i yeniden başbakan seçilmesinden dolayı tebrik etti ve yeni dönemde Türkiye ile Pakistan ilişkilerinin derinleşerek gelişeceğine inandığını belirtti. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Pakistan’da gerçekleşen terör saldırılarını kınadığını ifade etti ve Pakistan halkına taziye dileklerini iletti" ifadeleri kullanıldı.