Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahmud Abbas ile görüştü: ‘İsrail bedelini ödeyecek’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahmud Abbas ile görüştü: ‘İsrail bedelini ödeyecek’

13.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile yaptığı telefon görüşmesinde ateşkes için tüm imkanların seferber edilmesi gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahmud Abbas ile görüştü: ‘İsrail bedelini ödeyecek’

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail hava saldırılarında yaralanan TRT ekibine ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere katıldığı TRT Haber canlı yayınında son gelişmeleri ele aldı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği bilgisini veren Altun, Erdoğan’ın görüşmede tüm Filistinli grupların insicam içinde olması gerektiği mesajını vurgulayarak, şöyle konuştuğunu aktardı:

“Ne olursa olsun İsrail’in Gazze’ye yönelik barbarca saldırıları karşısında dik durmaya devam edeceğiz ve İsrail bu zulmün bedelini elbet ödeyecek. BM Güvenlik Konseyi’nin kararı dahil ateşkes için tüm imkanları seferber etmemiz gerekir. İsrail’e karşı dimdik, birlik içerisinde mücadele edilmesi gerekiyor.”

‘POLİSİMİZ İFTİHAR VESİLEMİZ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı mesajda, “Türk Polis Teşkilatımızın 179. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı tebrik ediyor; kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla yâd ediyorum. Aziz milletimiz için canı pahasına görev yapan, iftihar vesilemiz olan tüm Emniyet mensuplarımıza başarılar diliyorum” dedi.  -ANKARA Milliyet