Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama

26.04.2023 - 11:37 | Son Güncellenme:

Dün akşam katıldığı televizyon programında geçirdiği rahatsızlıkla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan sağlık durumuna ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, rahatsızlığı nedeniyle doktorların tavsiyesi üzerine bugün evde istirahat edeceğini açıkladı. Kırıkkale, Yozgat ve Sivas'taki programlara Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay katılacak.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı; Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum.

Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum.

Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir.

Allah’ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz.

Haberin Devamı

Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyet diliyorum.

ERDOĞAN'A GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçirdiği rahatsızlığının ardından siyasiler 'geçmiş olsun' mesajı paylaştı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumu çok şükür gayet iyidir. Geçmiş olsun dileklerini ve samimi dualarını ileten her bir vatandaşımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi hamdolsun. Rabbim muhafaza eylesin.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Yoğun mesaisi sebebiyle rahatsızlanan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: Sayın Cumhurbaşkanım, Türkiye’nin müreffeh yarınları için gece gündüz durmadan çalıştınız, hakkınız asla ödenmez. Rabb'im sağlık, sıhhat ve afiyet versin. Dualarımız sizinle.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: Sevdalısı olduğu Türkiye’miz için tüm gücüyle mücadele eden, mücadelesiyle milletimizin ve tüm mazlum milletlerin duasını alan Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Dosta güven, düşmana korku vermeye devam.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci: Sayın Cumhurbaşkanım, bu ülkenin istikbaline kendinizi adadınız, hakkınız ödenmez. Milletimizin duaları sizinle, Rabb’im yardımcınız olsun.

Haberin Devamı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: Ömrünü ülkesine ve sevdalısı olduğu milletine adamış Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Milletin duaları sizinle.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığı gayet iyidir. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz...

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: Tam Bağımsız Savunma Sanayii yolculuğumuzda güçlü liderliği ile her daim yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Yüce Allah'tan şifalar diliyorum.

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan: Katıldığı bir tv programında rahatsızlık geçiren sayın Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı adayı
Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Haberin Devamı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: Katıldığı televizyon programında rahatsızlık yaşayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Katıldığı televizyon yayını sırasında rahatsızlık yaşayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Kısa süreli rahatsızlık yaşayan sayın Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ülkece, seçim sürecini de sonrasını da sıhhatle geçirmeyi temenni ediyorum.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Canlı yayın esnasında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Sn. Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kalan süreci hep birlikte sağlık, afiyet ve huzur içerisinde tamamlayabilmeyi temenni ediyorum.