Gündem Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan kadına yönelik şiddetle mücadelede sıfır tolerans mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan kadına yönelik şiddetle mücadelede sıfır tolerans mesajı

25.11.2023 - 18:40 | Son Güncellenme:

 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” nedeniyle paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan kadına yönelik şiddetle mücadelede sıfır tolerans mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “’Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ vesilesiyle, şiddetsiz bir Türkiye için ‘şiddete sıfır tolerans’ ilkesiyle mücadele ediyoruz. Temel değerlerimize ve aile birliğimize sahip çıkarak, kadına yönelik şiddetle mücadeleyi, aileyi güçlendirme çalışmalarımızın ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz. Kadına yönelik şiddetle mücadelede, eğitimden yasal düzenlemelere kadar pek çok alanda yaptığımız çalışmalarla daha adil bir toplum için çaba harcıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yılmaz, kadında yönelik şiddete karşı mücadelede kararlılık vurgusu yaparak, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yayımlanan ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile İlgili Genelge’de bu kararlılığımızı ve bütüncül yaklaşımımızı vurguluyor. Türkiye Yüzyılı’nı inşa ederken, kadın, erkek, genç ve yaşlı her bireyimizi büyük ailemizin vazgeçilmez bir parçası olarak görüyor, çalışmalarımızı bu bilinçle sürdürüyoruz” ifadelerine yer verdi.