Gündem Dakika dakika kaçış planı! Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri

Dakika dakika kaçış planı! Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri

30.03.2024 - 12:58 | Son Güncellenme:

Oğuz Murat Aci'yi, cinayet gibi kazada hayattan koparan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok hala Amerika'da. Olay gününe ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte anne Eylem Tok ve oğlunun dakika dakika kaçış planı...

Sakin durmaya çalıştı, ama çok tedirgindi. Hal ve hareketleri de bunu gösteriyordu. Oğlunun Amerika pasaportunu kontrol eden polisi göz hapsine aldı. İşte Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un dakika dakika kaçış planı.

Haberin Devamı

Eylem Tok 17 yaşındaki oğlunun kaza haberini aldığında bir kafede çalışanı Ayşe Ceren Sataoğlu oturuyordu. Eylem Tok panikle çıktığı kafenin önünde polis aracı duruyordu. Onlara oğlunu ihbar bile etmedi. Arkalarından geçti gitti. Belki de o anda kaçışı planlamaya başladı. Eylem Tok kaza yerine gitti. Saat 23.49'da oğluyla birlikte eve geldi. Sadece 18 dakika evde kaldı. Saat 00.07'de siteden çıktı. Önce o arakadaki araçta ise ailenin şoförü vardı. Eylem Tok kaza yerine ikinci kez gitti. İddiaya göre ölü olup olmadığını sordu. Murat Aci'nin hayatını kaybettiğini öğrendi. 27 dakika sonra yine iddiaya göre eski eşi Bülent Cinahtimur'u aradı acil eve gel dedi.

Kanal D'nin haberine göre, 00.37'de Eylem Tok ve şoförü ev döndü. Onlardan 15 dakika sonra Bülent Cihantimur geldi. 50 dakika kaldı. Bu kez kendi aracıyla çıktı. Yan koltukta ise oğlu Timur Cihantimur vardı. Hemen arkalarındaki araçta ise Eylem Tok ve çalışanı Ayşe Ceren Satoğlu vardı. Saat 01.41'di. Bülent Cihantimur 10 dakika sonra aracını sağa çekti. İddiasına göre jipinin şarjı bitmişti. Hafriyat kamyonunun arkasına park etti, Aracından indi beklemeye başladı.

Haberin Devamı

Dakika dakika kaçış planı Eylem Tokun ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri

Bir kaç dakika sonra ise yanlarına Ayşe Ceren Sataoğlu'nun kullandığı araç yaklaştı ve o otomobile Timur Cihantimur bindi. İstikamet İstanbul Havalimanıydı. Havalimanına geldiklerinde kimse araçtan bir süre inmedi. Önce Eylem Tok ardından Timur Cihantimur indi. Satoğlu otomobili park ettikten sonra o da içeri girdi. Güvenlik kontrolünden geçtiler.

Dakika dakika kaçış planı Eylem Tokun ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri

Sonrasında Eylem Tok ve Timur Cihantimur Pasaport kontrolü ne geldi. Timur Cihantimur Amerikan pasaportunu polise verdi. Eylem Tok ise sakin gözükmeye çalışıyordu ama vücut dilli aslında tedirgin olduğunu gösteriyordu. Polis bir ara pasaporttan şüphelendi. Diğer polisinde kontrol etmesini istedi. Eylem Tok o sırada hep bir gözüyle oğlunun pasaportunu kontrol eden polise bakıyordu. Yakalama kararı çıktı mı diye. Hemen arkalarında ise Ayşe Ceren Satoğlu vardı. Uzaktan onları izliyordu. Anne oğul pasaport kontrolünden geçti. Sonrası da malum, Önce Mısır sonra Amerika'ya gitti.

Dakika dakika kaçış planı Eylem Tokun ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri