Gündem Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında?

Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında?

25.11.2019 - 12:26 | Son Güncellenme:

Damla Ersubaşı, Kanal D ekranında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde popülerliği yakaladıktan sonra uzun bir süre ekranlarda gözükmedi. Aldığı kilolar ve 2016 yılının sonlarında yaptığı evlilik ile gündeme gelen Damla Ersubaşı ilk doğumun ardından 41 kilo vermişti. Son olarak ikinci kez hamile olan Damla Ersubaşı'nın ihanete uğradığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında

Damla Ersubaşı 2016 yılında Mustafa Can Keser ile dünya evine girdi. İlk hamileliğinin ardından 41 kilo veren oyuncu, eşi Mustafa Can Keser tarafından aldatıldığı iddiaları ile gündeme geldi. Peki Damla Er Subaşı kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

DAMLA ERSUBAŞI KİMDİR?

1993 doğumlu olan güzel oyuncu İstanbul'da dünyaya geldi. 6 yaşındayken ilk Yılan Hikayesinde rol aldı. 2003 yılında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde Cem karakterinin sevgilisi Tuğçe’yi canlandırdı ve bu rolle küçük yaşta ünlendi. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünü okudu. "Her Halimle Sev Beni" dizisinde Zeynep, 2014'te Sabit Kanca 2 filminde Zeliş karakterlerini canlandırdı.

Daha sonra ise Ben Bilmem Eşim Bilir adlı yarışma programında da asistanlık yaptı.

2016 yılının son günlerinde Mustafa Can Keser ile dünya evine girdi. Bir kız çocukları olan çift bir kız daha bekliyor. Damla Ersubaşı 6 aylık hamile. Ersubaşı, ilk doğumunun ardından 6.5 ayda 41 kilo verdi.