Gündem Danilo Zanna kimdir, yaşı kaç? Danilo Zanna eşi kim?

Danilo Zanna kimdir, yaşı kaç? Danilo Zanna eşi kim?

31.12.2019 - 18:15 | Son Güncellenme:

Danilo Zanna kimdir? MasterChef Türkiye jüriliği ile bir kez daha kalplerde taht kuran Danilo Zanna ile ilgili detaylar merak ediliyor. Yarışmanın en heyecanlı şeflerinden birisi olan Danilo Zanna'nın O Ses performansı da çok konuşuluyor. İşte Danilo Zanna ile ilgili merak edilenler ve Danilo Zanna'nın eşi...

Danilo Zanna kimdir, yaşı kaç Danilo Zanna eşi kim

Danilo Zanna kaç yaşında, eşi kim? MasterChef Türkiye'nin şefi Danilo Zanna O Ses Türkiye sahnesinde. İşte Danilo Zanna'nın hayatı ile ilgili merak edilenler...

Haberin Devamı

DANİLO ZANNA KİMDİR?

İtalya 1982 doğumlu Zanna, aile restoranlarında çalışarak şeflik kariyerine başladı. İtalyda’da Gastronomi okudu. Türkiye’ye yerleşip kendi restoranını açtı. Çeşitli TV programlarında şeflik yapmaya başladı. Tematik bir kanalda kendi yemek programını hazırladı.

İstanbul Culinary Enstitute’de İtalyan yemekleri workshopları hazırladı ve gastronomi öğrencilerine danışmalık yaptı.

Türkiye'ye yerleştikten sonra İtalyan ve Türk Mutfağını harmanladığı bir restorant açtı. Daha sonra televizyon programlarında yer almaya başlayarak ilk defa “Zahide ile Hayata Yetiş” adlı programda yardımcı yemek şefi olarak yer aldı.

Planet Mutfak televizyon kanalında kendisinin hazırlayıp sunduğu “İtalyan İşi” adlı yemek programıyla oldu. Türkiye'de farklı ülkelerin restorant kültürüne yer veren Kadir Has Üniversitesi İstanbul Mutfağı Enstitüsü'nde Enstitute’de İtalyan yemekleri üzerinde çalışmalar yapmıştı.

Haberin Devamı

2015'ten itibaren ATV Kanalı'nda yayınlanan "Elin Oğlu" ve NTV'de kendisinin hazırlayıp sunduğu "Lezzetin Şarkısı" adlı programlarla ekranlara geldi.

Gupse Özay'ın Görümce filminde oyunculuk deneyimi yaşamıştır.

Danilo Zanna Tuğçe Demirbilek ile 2012 yılında evlenmiştir. Bir oğulları vardır.

Danilo Zanna kimdir, yaşı kaç Danilo Zanna eşi kim