Gündem Dehşet dolu anlar! İETT otobüsünün önünü kesip tehditler savurdu

Dehşet dolu anlar! İETT otobüsünün önünü kesip tehditler savurdu

02.11.2023 - 10:09 | Son Güncellenme:

Maltepe’de sinyal vermediği gerekçesi ile durakta yolcu indiren İETT otobüsünün önünü kesen otomobil sürücüsü, otobüse binerek şoföre tehdit ve hakaretler savurdu.

Olay, Fındıklı Mahallesi, Muhtarlık Durağı'nda meydana geldi. İddiaya göre; durağa yaklaşan 19F-1 sefer numaralı İETT otobüsü sinyal vermedi. Bunun üzerine 34 RJ 2027 plakalı otomobilin sürücüsü, otobüsün önünü kesti. Yolcuların bindiği sırada otobüse binen sürücü, otobüs şoförüne hakaret edip tehditler savurdu.

Haberin Devamı

Otobüsün şoför kabinindeki camları yumruklayan sürücü, daha sonra otobüsten indi. Yaşananları İETT şoförü cep telefonu ile kaydetti.

Dehşet dolu anlar İETT otobüsünün önünü kesip tehditler savurdu

AVCILAR'DA DÖNÜŞ YAPAMAYAN İETT OTOBÜSLERİNE GÖNÜLLÜ TRAFİK DESTEĞİ

Merkez Mahallesi Fatih Sokak, kentsel dönüşüm çalışması nedeniyle sık sık trafiğe kapatıldığı için İETT otobüs şoförleri ve araç sahipleri Talimhane Sokak'ı kullanmak zorunda kalıyor. Bu sokağın bağlandığı Reşitpaşa Caddesi'ne dönmek isteyen otobüs şoförleri, kavşakta park edilen araçlar nedeniyle ilerleyemiyor. Zaman zaman küçük çaplı kazaların görüldüğü kavşakta dönüşü engelleyen otomobiller, çevredekilerin yardımı ile sürüklenerek yol açılmaya çalışılıyor. Bu sırada trafik Reşitpaşa ve Talimhane Sokak'ta uzun süre kilitleniyor.

Haberin Devamı

Hatalı park edilen aracın çekilmesine yardım edenlerden Mehmet Kılıç, gün içerisinde kilitlenen trafiği açmak ve otobüslerin dönebilmesi için müdahale etmek zorunda kaldıklarını belirterek "Geçen gün iki tahta koydum. Adamın biri bankaya gideceğini söyleyerek tahtaların üzerine park etti. Bırakıyor gidiyorlar" diye konuştu.

Dehşet dolu anlar İETT otobüsünün önünü kesip tehditler savurdu

Körüklü otobüslerin hatalı parklar nedeniyle dönüş yapamadığını anlatan avukat Gülsün Ünal, "Kavga çıkıyor ve trafik kilitleniyor. İnsanlar işine gücüne geç kalıyor. Bizim iş yerimiz burada, trafik kilitlenince sürekli korna ve gürültü sesleri oluyor. Yetkililerden buraya bir çözüm bulmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.