Gündem Denizciler Silopili çocukları mutlu etti

Denizciler Silopili çocukları mutlu etti

13.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sert kış koşulları geçiren Silopi’deki Narlıdere İlk ve Ortaokulu’nda okuyan 425 öğrencinin kışlık giyeceklerini İstanbul’daki denizciler aldı.

Denizciler Silopili çocukları mutlu etti

Tüm öğrencilerin bedenlerini ve ayakkabı numaralarını alan Beykoz Denizcilik Meslek Lisesi Mezunları Derneği üyeleri, 1 hafta içinde 425’er kaban, bot, eldiven ve bereyi çocuklara ulaştırdı.

Haberin Devamı

Denizciler Silopili çocukları mutlu etti



Cudi Dağı’nın eteğinde ve Irak’a sınırındaki Habur Sınır Kapısı’nın yakınında bulunan Narlıdere İlk ve Ortaokulu’nun öğrencilerinin gözlerindeki sevinç denizcileri mutlu etti.

Denizciler Silopili çocukları mutlu etti

Kış mevsimi zor ve karlı geçen Görümlü’deki Narlıdere İlk ve Ortaokulu’nda okuyan çocukların kışlık giysilerinin yetersiz olduğunu öğrenen Beykoz Denizcilik Meslek Lisesi Mezunları Derneği hemen harekete geçti. Başkan Nadir Özsoy önderliğinde aralarında para toplayan denizciler, tüm öğrencilere verilmek üzere atkı, bere, eldiven, mont ve bot satın aldı. Yaklaşık 1,5 ton ağırlığındaki 425 kışlık giysiyi Görümlü’ye götüren denizciler çocukların sevincini yerinde görerek yaptıkları yardımın mutluluğunu yaşadı.

Denizciler Silopili çocukları mutlu etti

20 bin mezunu olan Beykoz Denizcilik Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Nadir Özsoy, “Dernek üyelerimiz sınır köyündeki çocukların üşüdüğünü öğrenince çok duyarlı davrandılar. Gönülden Gönüle, Okuldan Okula Kampanyası’nda birleşerek temin ettiğimiz tüm kışlık giysileri Silopi’ye göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.