Gündem Devlet Su İşleri, İŞKUR üzerinden 500 sürekli işçi alımı yapacak! Başvurular...

Devlet Su İşleri, İŞKUR üzerinden 500 sürekli işçi alımı yapacak! Başvurular...

07.11.2019 - 10:08 | Son Güncellenme:

Devlet Su İşleri, İŞKUR üzerinden 500 sürekli içi alımı yapıyor. 500 sürekli işçi alımı kapsamında adaylarda aranan en önemli şart ise Lise mezunu olmak. Birçok meslek grubundan yapılacak olan DSİ 500 sürekli işçi alımı 25 ilde yapılacak. İşte DSİ 500 sürekli işçi alımı yapılacak meslek grupları...

Devlet Su İşleri, İŞKUR üzerinden 500 sürekli işçi alımı yapacak Başvurular...

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 500 sürekli işçi alımı yapıyor. Bu kapsamda yapılan alımlarda operatör, usta ve şoför alımları yapılıyor. DSİ 500 sürekli işçi alımı için başvurular ise İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. Alım yapılacak olan iller ise Bursa, İzmir, Eskişehir, Konya, Ankara, Adana, Samsun, Erzurum, Elazığ, Diyarbakır, Edirne, Kayseri, Antalya, İstanbul, Şanlıurfa, Van Isparta, Sivas, Kahramanmaraş Aydın, Trabzon, Kastamonu, Kars, Balıkesir, Artvin ve Ankara merkez teşkilatına alım yapılacak.

Haberin Devamı

DSİ 500 sürekli işçi alımı kapsamında Greyder, Dozer, Ekskavatör, Yükleyici operatörü, Ağır Vasıta, Motor, Demir Kaynak, Oto Elektrik, Ağaç İşleri, Çarkhane, Döşeme, Kaporta, Boya, Tesisat Elektirik ustasının yanı sıra Sondaj İşçisi, Ağır Vasıta Şoförü,Treyler operatörü alımı yapılacak.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ALIM YAPILACAK OLAN MESLEK GRUPLARI VE ŞEHİRLER İÇİN TIKLAYINIZ