Gündem DGS ek yerleştirme tercihleri ne zaman sona erecek? DGS ek kontenjanlar

DGS ek yerleştirme tercihleri ne zaman sona erecek? DGS ek kontenjanlar

15.10.2018 - 07:57 | Son Güncellenme:

11 Ekim itibariyle başlayan DGS ek yerleştirme tercihleri tüm hızıyla sürüyor. Yarın sona erecek DGS ek yerleştirme tercihleri için çok az bir zaman kaldı. Peki DGS ek yerleştirme tercih işlemleri nasıl yapılır? İşte DGS ek kontenjanları...

DGS ek yerleştirme tercihleri ne zaman sona erecek DGS ek kontenjanlar

ÖSYM tarafından yapılan DGS ek yerleştirme tercihleri devam ediyor. Adaylar internet üzerinden tercih işlemlerini gerçekleştirebiliyor. İşte tercih işlemleri ile ilgili ayrıntılar...

Haberin Devamı

DGS EK YERLEŞTİRME TERCİHLERİ İÇİN SON GÜN NE ZAMAN?

2018-DGS Ek Yerleştirme tercih işlemleri, 11 – 16 Ekim 2018 tarihleri arasında aday tarafından, bireysel olarak, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri kullanılarak elektronik ortamda yapılacak olup posta ile Merkezimize gönderilen veya elden verilen tercihler işleme alınmayacaktır.

TERCİH ÜCRETİ NE KADAR?

Ek yerleştirme için tercih ücreti 15,00 TL’dir. Ek yerleştirme için tercih yapmak isteyen adaylar, tercih ücretini, ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile 11-17 Ekim 2018 tarihleri arasında yatıracaklardır.

ÜCRET YATIRMA İŞLEMİ İÇİN SON GÜN NE ZAMAN?

Haberin Devamı

Ücret yatırma işlemi 11-17 Ekim 2018 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Banka/ATM’lerden tercih ücreti yatırılmamalıdır. Adaylar, tercihlerini yaptıktan sonra tercih ücretini yatırarak tercih işlemlerini tamamlayacaklardır. Süresi içinde ek yerleştirme tercih ücretini yatırmayan adayların yapmış oldukları tercihler geçersiz sayılacak ve ek yerleştirme işlemine dâhil edilmeyecektir.

TERCİH YAPABİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ