GündemDHKP-C’li karı kocadan kadına tutuklama çıktı

DHKP-C’li karı kocadan kadına tutuklama çıktı

09.12.2009 - 02:56 | Son Güncellenme:

DHKP-C’nin Türkiye sorumlusu olduğu iddia edilen Caferi Eroğlu ile İstanbul sorumlusu olduğu ileri sürülen eşi Gamze Eroğlu, polis operasyonuyla yakalandı

DHKP-C’li karı kocadan kadına tutuklama çıktı

Mahkemeye sevk edilen Gamze Eroğlu tutuklanırken, Caferi Eroğlu, serbest bırakıldı. Polis, Dursun Karataş’ın ölümünden sonra yeniden yapılanmaya giden DHKP-C örgütünü takibe aldı. Gamze Eroğlu’nun üzerinde Nurcihan Bağış adına düzenlenmiş sahte kimlik ele geçirildi. Gamze Eroğlu’nun militanlara kod isimleri verme ve mahalli sorumluları seçme yetkisi olduğu iddia edildi.
1989 yılında gözaltına alınan Gamze Eroğlu’nun 2004 yılında da örgüt üyeliği suçundan tutuklandığı öğrenildi. Caferi Eroğlu’nun ise 2006 yılında örgüt üyeliğinden davasının devam ettiği belirtildi.

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar