Gündem Diriliş Ertuğrul son bölümden neler oldu? Dündar obadan ayrıldı m?

Diriliş Ertuğrul son bölümden neler oldu? Dündar obadan ayrıldı m?

19.04.2017 - 07:17 | Son Güncellenme:

TRT1'de dün akşam ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisi 85. bölümünde beklenmedik olaylar yaşandı. Bu hafta Diriliş Ertuğrul dizisinde Ural ve Vasilius hain planlarına bir yenisini daha ekledi, Dündar’ı ve Doğan’ı Konya yolu üzerinde tuzağa düşürdüler. Peki Diriliş Ertuğrul 86. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Diriliş Ertuğrul son bölümden neler oldu Dündar obadan ayrıldı m

Bu hafta Ertuğrul Bey büyük bir rest çekti. Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümü olan 85. Bölümü ile 19 Nisan Çarşamba akşamı saat 19.45’te TRT 1'deydi.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 85. BÖLÜM ÖZETİ

Ural ve Vasilius hain planlarına bir yenisini daha eklemiş, Dündar’ı ve Doğan’ı Konya yolu üzerinde tuzağa düşürmüşlerdir. Bu tuzak neticesinde Doğan’ı öldürüp Dündar’ı rehin almışlardır. Bu acı obada büyük yankı uyandırmıştır. Ertuğrul intikam yeminleri ederek alpları ve Aliyar’la birlikte yola çıkmıştır. Önce Nikea’dan gelen birlik basılmış ardından Karacahisar Kalesine farklı kılıkta girilmiştir. Şimdi her tarafını intikam hırsı bürüyen Ertuğrul ve alpları, Karacahisar’da çetin bir cengin ortasındadırlar.

Peki oradan sağ salim çıkabilecekler midir?

Kalbi ve vücudu yaralı olan Dündar’ı kurtarabilecekler midir? Diğer yandan Vasilius, Helena ile İmparatorun daveti üzerine düğün yapmak için Nikea’ya doğru yola çıkmıştır. Helena yola çıkmadan önce haberi Dumrul’a ulaştırmış, Dumrul da Ertuğrul’a iletmiştir. Ertuğrul, Helena’yı kurtarması için Bamsı’yı görevlendirmiştir. Bu Bamsı için büyük bir fırsattır. Peki Bamsı kendisi için çok mühim olan bu vazifeyi yerine getirebilecek midir?

Yazarlar