Gündem E-bordro uygulaması ile devlet memurları maaş bilgilerine internetten ulaşıyor!

E-bordro uygulaması ile devlet memurları maaş bilgilerine internetten ulaşıyor!

04.12.2016 - 11:19 | Son Güncellenme:

Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulaması Türkiye’deki milyonlarca kamu görevlisinde kullanılıyor. İnternet ortamındaki Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulaması oldukça yoğun şekilde ilgi görüyor. Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulaması internet erişim söz konusu olan her yerden kullanılabiliyor.

E-bordro uygulaması ile devlet memurları maaş bilgilerine internetten ulaşıyor

Türkiye’de kamu kurum ve kuruluşları tarafından internet altyapısı oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılmaya başlandı. Dijital kamu hizmetleri ile Türkiye’deki kamu hizmetlerinin vatandaşa modern yüzyıl standartlarına ve çağdaş teknoloji imkanlarına uygun düzeyde sunulabilmesi konusunda oldukça yardımcı oluyor. Özellikle de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde mobil akıllı cihaz kullanımının bu denli yoğun şekilde artış gösteriyor olması ve bunun sonucunda da, internet hizmet altyapısının herkes tarafından yoğun şekilde kullanılması durumu ortaya çıkıyor. Türkiye’de internet altyapısını en aktif şekilde kullanan devlet kurumları ile kamu hizmetlerinde de modern yüzyıl hizmetlerinden yararlanılabiliyor. Bu doğrultuda kamu kurum ve kuruluşları tarafından internet altyapısını en aktif şekilde kullanan devlet kurumu olan Maliye Bakanlığı tarafından geliştirilerek hizmete açılan e-bordro isimli bir sanal maaş bordrosu hizmeti bulunuyor.

EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİLİK SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Maliye Bakanlığı Muhasebat Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirilerek elektronik ortam üzerinde hizmete açılan e-bordro isimli uygulama ile birlikte Türkiye’de kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olan her bir personelin en güncel aya ait olan memur maaşı bilgisine sadece dakikalar içerisinde ulaşabilmeleri sağlanıyor. Her geçen gün büyük bir hız ile gelişen ve insanların yaşamları içerisinde ortaya çıkan ihtiyaçlarına yönelik olarak çok önemli fırsatlardan yararlanılabiliyor olması dolayısı ile mobil akıllı cihaz ürünleri Türkiye’de oldukça yaygın ve sık bir şekilde kullanılıyor. Günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde vatandaşa sunulan kamu hizmetlerine internet altyapısının gücünü ve fonksiyonelliğini getiren başlıca devlet kurumlarından birisi olan Maliye Bakanlığı’nın bünyesinde faaliyet gösteren Muhasebat Dairesi Başkanlığı tarafından internette e-bordro dönemi başlatıldı.

Günümüzün modern yüzyıl mobil akıllı cihaz teknolojileri ile nerede olursa olsun internet ortamına erişim sağlayabilme şansına sahip olabilen vatandaşlar, en güncel aya ait olarak maaşına ilişkin Maliye Bakanlığı tarafından düzenlenen maaş bordrosunu yine bakanlık bünyesinde faaliyet gösteren Muhasebat Dairesi Başkanlığı tarafından internet ortamında hizmete açılan e-bordro uygulaması ile>Maliye Bakanlığı tarafından Türkiye’deki özel sektör çalışanlarına ve kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olan personellere yönelik olarak her ay almış oldukları maaşa ilişkin olarak maaş bordrosu düzenlenmektedir. Bir maaş bordrosu içerisinde o ay alın net maaş miktarı, bu maaş miktarının brüt oranı, kesintiler, sigorta prim ödemeleri, ikramiyeler ve primler gibi bilgilere ulaşılabiliyor. Günümüzde Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulaması ile de vatandaşların bu maaş bordrosunu>Türkiye’de sadece kamu kurum ve kuruşlarında görevli olan personeller tarafından kullanılabilmekte olan Maliye Bakanlığı Muhasebat Dairesi Başkanlığı’nın e-bordro uygulaması üzerinden sadece en güncel aya ait olan değil, aynı zamanda da geçmiş döneme ait olan maaş bordrosunu görüntüleyebilme imkanına sahip olabiliyor.