Gündem EBA kurs girişi nasıl yapılıyor?

EBA kurs girişi nasıl yapılıyor?

25.11.2016 - 09:45 | Son Güncellenme:

EBA (Eğitim Bilişim Ağı) Modern çağımızın gelişmiş teknolojisinde eğitim ve öğrenimimizin aksamadan öğrencilere daha fazla bilgi aktarımının yapıldığı bir platformdur. EBA kurs adı altında hizmet veren bu sistem internet ağı üzerinden kullanılmaktadır. EBA kurs hizmeti ilk okul ile lise çağı arasında bulunan öğrencilere Milli Eğitim bakanlığımız tarafından tahsis edilmektedir. EBA kurs hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

EBA kurs girişi nasıl yapılıyor

Günümüzün gelişen teknolojisinde eğitim sistemleri de kendini yenilemektedir. Bizim ülkemizde de eğitim ve öğretime verilen öne kullanılan yeni teknikler ve teşvikler ile ortaya çıkmaktadır. Milli Eğitim bakanlığımızca yeni yeni sistemlerin ortaya atıldığı ülkemiz eğitiminde küçük yaşlardan itibaren öğrencilere eğitim öğretimin temel kavramlarını tam olarak öğretmek ve kavratmak temel amaçtır. Okulların yanı sıra evlerde de eğitim öğretim için değişik sistemler kullanılmaktadır. Örneğin Milli Eğitim Bakanlığımız EBA (Eğitim Bilişim Ağı) adı verilen bu sistem sayesinde öğrencilere doğru kaynaklar ve uzman eğitimciler üzerinden okulların yanı sıra evlerde veya herhangi bir yerde internet üzerinden okulu bulunduğunuz yere getirme fırsatı sunmaktadır.

EBA Öğrenci Girişi İçin TIKLAYINIZ!

EBA Kurs İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Ders ders konu konu anlatımların ve testlerin bulunduğu bu EBA kurs hizmeti ilk öğretim ile lise çağı arasında bulunan tüm öğrencilerin yararlanabildiği sistemdir. Üyelik üzerinden öğrencilere tahsis edilen bu EBA kurs hizmeti öğrencilerin kendine ait profillerini de içinde bulundurmaktadır. EBA kurs üyelik işlemleri için okulunuzun müdürü veya yönetici müdür yardımcılarından biri ile eletişime geçerek EBA kurs üyeliği de alabilirsiniz. Ayrıca okullara Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dağıtılan akıllı tahtalar ve tabletler sayesinde ders işlerken de eğitimcilerimiz EBA kurs sisteminden yardım alabilmektedir. Bu da EBA kurs sistemi sayesinde işlenen dersin daha fazla pekiştirilmesini ve öğrenciler tarafından daha rahat kavranmasını sağlamaktadır.

Eğitimcilerimiz EBA kurs sistemi sayesinde öğrencilerimize internet ortamında daha verimli zaman geçirme hususunda rehberlik de etmektedir. Çünkü EBA kurs sisteminde öğrenciler için verimli olabilecek oyunlar ve yaratıcı bulmacalar da bulunmaktadır. Bu da Öğrencilerin ders çalışmaktan sıkıldığı anda yine EBA kurs sistemi üzerinden vaktini boşa harcamadan hem eğitimi hemde eğlenceyi bir anda kullanmasına olanak sağlamaktadır. Diğer internet sitelerinin yanı sıra EBA kurs sisteminde uzman kadrolar tarafından anlatılan konular öğrencilere daha yararlı ve daha etkileyici olmaktadır. Sizde öğrencinizin boş vakitlerinde internet sistemleri üzerinden verimli vakit geçirmesini istiyor ve konuları daha iyi kavramasını istiyorsanız EBA kurs uygulamasını kullanabilirsiniz.