Gündem Ece Ronay’a şafak gözaltısı

Ece Ronay’a şafak gözaltısı

16.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay Taylan, eski eşi Mehmet Bilir’in iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Ece Ronay’a şafak gözaltısı

FERİT ZENGİN/HABER MERKEZİ - Özel Harekat polislerinin katılımıyla düzenlenen şafak baskınıyla gözaltına alınan Taylan ile birlikte Bilir’in işyerini kurşunladığı tespit edilen 5 kişi daha yakalandı.

Haberin Devamı

Silah da bulundu

Geçtiğimiz aylarda Pendik’te bulunan işyeri ile Gebze’de bir oto galerisinin kurşunlanması sonrası suç duyurusunda bulunan Mehmet Bilir’in şikayetiyle başlatılan çalışmalarda, güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, her iki saldırıda 5 kişiyi tespit etti. Ece Ronay ve şüpheli 5 kişi, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek veya üye olmak”, “tehdit”, “kasten yaralama” ve “mala zarar verme” suçlarından dün gözaltına alındı. Taylan’ın saldırıların azmettiricisi olduğu öne sürüldü. Şüphelilerle birlikte bir otomatik silah ve tabanca, 58 adet fişek ve hassas terazi ele geçirildi.