Gündem Ekmek israfına dur diyenler ödüllendirildi

Ekmek israfına dur diyenler ödüllendirildi

21.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Ekmek ve ekmek israfı’ başlığıyla ilk kez düzenlenen ve Türkiye’deki ekmek israfına dikkat çeken karelerin yarıştığı Doygun Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

Ekmek israfına dur diyenler ödüllendirildi

İFSAK’ın danışmanlığında düzenlenen yarışmanın birincilik ödülünü Haluk Alp, ikincilik ödülünü Kahraman Bekçili, üçüncülük ödülünü Mürsel Yağcıoğlu, Doygun Özel Ödülü’nü Şerife Keser, Ekmek İsrafının Önlenmesi Toprak Mahsulleri Ofisi Özel Ödülü’nü ise Kenan Taşpınar kazandı. Yarışmanın Seçiciler Kurulu’nda Toprak Mahsülleri Ofisi Daire Başkanı Enver Şimşek, İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Akleman, İlancılık Reklam Ajansı Eş Başkanı Ender Merter, Milliyet Gazetesi
Foto Muhabiri Ercan Arslan, fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, Merih Akoğul ve Doygun Ticaret & Pazarlama Müdürü Murat Sertan Sağmanlı yer aldılar. Ödüller bu gece İFSAK Galeri’de yapılacak törenle sahiplerine takdim edilecek. Yarışmada dereceye giren ve özel ödül alan 41 fotoğrafın oluşturduğu sergi ise 30 Nisan 2016 tarihine kadar burada fotoğraf severlerin ziyaretine sunulacak.