Gündem Emrah Serbes’in itirafından sonra bir şok da arkadaşına!

Emrah Serbes’in itirafından sonra bir şok da arkadaşına!

29.09.2017 - 07:34 | Son Güncellenme:

Behzat Ç.'nin ünlü yazarı Emrah Serbes'in itirafının ardından 2 kişinin ölümüne sebebiyet verdiği ortaya çıkınca onun yerine suçu üslenip yalan ifade Kenan Doğru hakkında soruşturma açıldı. Öte yandan Serbes'in kaza sonrası verdiği yanıltıcı olan ilk ifadeye de Milliyet.com.tr ulaştı.

Emrah Serbes’in itirafından sonra bir şok da arkadaşına

Yazar Emrah Serbes’in 22 Eylül’de İzmir-Aydın otoyolunda iki kişinin hayatını kaybettiği kazayı kendisinin yaptığını itiraf etmesinden sonra yeni bir gelişme daha yaşandı. Olay sırasında arabayı kendisinin kullandığını beyan ederek suçu üstlenen arkadaşı Kenan Doğru hakkında ‘suç üstlenmek’ suçundan soruşturma başlatıldı. Doğru’nun iki kişinin ölümünden dolayı tutukluluk hali sonlandırıldı ve tahliye edildi.

Haberin Devamı

İŞTE SERBES’İN KAZA SONRASI VERDİĞİ İLK İFADE

İki kişinin hayatını kaybettiği kazanın faili Emrah Serbes’in kaza sonrası verdiği ifadelere de milliyet.com.tr ulaştı. Emrah Serbes ifadesinde ‘Araç aniden önümüze çıktı’ demiş. Serbes kaza sonrasında ‘tanık’ olarak dinlendiği için alkol muayenesi yapılmamış. Ancak savcılık araçtaki hava yastığında bulunan kan örneklerini alkol incelemesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

‘ARAÇ ANİDEN ÖNÜMÜZE ÇIKTI’

Emrah Serbes’in kazadan sonra ‘tanık’ olarak verdiği ifade şöyle:

‘Kenan Doğru kullanıyordu. Ben yolcu koltuğundaydım. Orta şeritte seyir halindeydik. Önümüze aniden araç çıktı. Kenan manevra yapmak istedi ama kurtaramadı. Araca ve bariyerlere çarparak sürüklendik. 2-3 takla attık. Araçtan çıktıktan sonra birbirimizi kontrol ettik. Yaralanmamıştık. Ambulansa ve jandarmaya haber verdik. Yol yağışlı ve kaygındı. Aracın hızını hatırlamıyorum. ‘

Haberin Devamı