Gündem Engelli öğretmen ataması 2021 sonuçları açıklandı mı? 750 öğretmen ataması sonuçları ne zaman belli olacak?

Engelli öğretmen ataması 2021 sonuçları açıklandı mı? 750 öğretmen ataması sonuçları ne zaman belli olacak?

02.12.2021 - 23:05 | Son Güncellenme:

Milli Eğitim Bakanlığı, 750 engelli öğretmen atamasını duyurmuş ve başvuruları da 8-12 Kasım tarihleri arasında almıştı. Atamaya dair tercih işlemleri de tamamlanmıştı. MEB 750 engelli öğretmen atama sonuçları için geri sayım...

Engelli öğretmen ataması 2021 sonuçları açıklandı mı 750 öğretmen ataması sonuçları ne zaman belli olacak

Engelli öğretmen atama sonuçları nasıl öğrenilir? MEB öğretmen atama kontenjanlarını da duyurmuş tercihler alınmıştı. Gözler sonuçlar için MEB'e çevrilmişti. Engelli öğretmen ataması sonuçları ise TC kimlik numarası ile sorgulanabilecek. Peki, MEB öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

ENGELLİ ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

750 engelli öğretmen ataması için ön başvurular 8-12 Kasım tarihlerinde alındı. Başvurular, tercihler derken sonuçlar için gözler MEB'e çevrildi. MEB'in yayınladığı takvim doğrultusunda engelli öğretmen atama sonuçlarının 3 Aralık’ta açıklanması bekleniyor.

MEB ATAMA SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

Öğretmen atama sonuçları 3 Aralık'ta açıklanacak. Sonuçlar ise aday T.C kimlik numarası ile sorgulanacak. Engelli öğretmen adayları, atama sonuçlarını "http://personel.meb.gov.tr/" adresinden e-Devlet kullanıcı hesapları ile öğrenebilecek.