Gündem Eşini banyoda öldürdü, kendisini başından vurdu

Eşini banyoda öldürdü, kendisini başından vurdu

07.09.2021 - 12:43 | Son Güncellenme:

Kağıthane'de Abdullah Aydoğan isimli kişi, eşi Eda Aydoğan'ı silahla öldürdü. Daha sonra kendi başına da tek el ateş ederek ağır yaralanan A.A. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Eşini banyoda öldürdü, kendisini başından vurdu

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Kağıthane Şirintepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; Abdullah Aydoğan (33) eşi Eda Aydoğan'ı banyoda silahla vurdu. Abdullah Aydoğan daha sonra aynı silahla intihar etti. Silah seslerini duyanlar, durumu polis ekiplerine haber verdi. Silah sesinin geldiği daireyi tespit eden polis ekipleri, çilingir yardımı ile eve girdiklerine, Abdullah Aydoğan ile eşi Eda Aydoğan'ı, banyoda başlarından silahla vurulmuş halde buldu.

Haberin Devamı

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri, Eda Aydoğan'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Abdullah Aydoğan ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kadının cansız bedeni, olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Abdullah Aydoğan da yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. 

CENAZE ADLİ TIP KURUMU'NDAN ALINDI 

Eda Aydoğan'ın cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Otopsi işlemleri tamamlanan Aydoğan'ın cenazesi, defin işlemleri tamamlanmak üzere Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü. Aydoğan'ın cenazesinin bugün Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.