Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman?

01.01.2019 - 10:33 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. bölümü ne zaman yayınlanacak? Salı akşamları ekrana gelen dizi son olarak 121. bölümü yayınladı. Dün akşam yeni bölümü yayın akışında yer almayan diziyi izleyenleri merakla bekliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 122. yeni bölümü merak konusu oldu. Dün akşam ekranlara gelmesi beklenen ancak yayınlanmayan dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli oldu. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. yeni bölüm tarihi...

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 122. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Dizinin normalde dün akşam yayınlanması gereken bölümü yayınlanmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz yeni bölüm 22 Ocak Salı günü yayınlanacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 121. BÖLÜM ÖZETİ

Çakırbeylilerin yakasını bırakmayan Mesut, devletin gücünü kötüye kullanarak İlyas'ın sonunu hazırlayan bir tuzak hazırlar. Cengiz'i resmi olarak istihbaratta görev alma vaadiyle kandırarak İlyas'ın aleyhine tanıklık etmesini sağlayacaktır. Tuncay'ın ölümü başta olmak üzere yapılan tüm eylemlerin sorumlusu olarak tutuklanan İlyas, artık bir çıkış yolu kalmadığının farkındadır. Mesut, kurduğu oyunla, içeride İlyas'ı dışarıda ise Alparslan'ı bitirme peşindedir. Ailesini dağıtacak olan bu oyunu bozmak için harekete geçen Hızır, kendi çıkarları uğruna bulunduğu konumu istismar eden vatan haininin karşısına dikilir. Bir meydan okuma yarışına dönüşen görüşme, ikilinin birbirine gözdağı vermesinden öteye geçemez. Hiçbir tehdide boyun eğmeyecek olan Hızır'ın, kardeşinin canını kurtarmak için artık yapabileceği bir şey kalmamıştır.