Gündem Evinin balkonunda öldürüldü

Evinin balkonunda öldürüldü

13.06.2009 - 15:10 | Son Güncellenme:

SBS olduğu için kahvede çalı-şan kocasını beklemeden ya-tan kadın sabah uyandığında balkon kapısını açtı ve...

Evinin balkonunda öldürüldü

YOZGAT’ın Boğazlayan İlçesi’nde evli ve 3 çocuk babası 40 yaşındaki Erol Duran evinin balkonunda başına sert cisimle vurularak öldürülmüş halde bulundu. Duran’ın cesedinin bulunduğu balkondaki çanak antendeki, ‘Rap’ ve ‘Azrail’ yazıları ve şekiller dikkat çekti.

Haberin Devamı


Boğazlıyan İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde oturan ve bir kahvede ocakçı olarak çalışan Erol Duran, evinin balkonunda başına sert cisimle vurularak öldürülmüş bulundu. Olay, sabah SBS'ye girecek olan oğlu 12 yaşındaki Volkan'ı, büyük oğlu 14 yaşındaki Burak ile birlikte sınava gönderen 33 yaşındaki Ümmügülsüm Duran’ın, balkonda eşinin cesedini farketmesiyle ortaya çıktı.


Polisi arayarak haber veren Ümmügülsüm Duran, kocasının kahvede çalıştığını ve eve geç geldiğini belirterek, “Oğlumun SBS sınavı vardı ve bu nedenle biz erken uyuduk. Kocamın eve ne zaman geldiğinde haberim yok. Sabah çocukları okula gönderdikten sonra balkonda kocamın cesediyle karşılaştım” dediği öğrenildi. Başına sert cisimle vurularak öldürüldüğü belirlenen 3 çocuk babası Erol Duran’ın cesedi, güvenlik güçlerince yapılan incelemenin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Haberin Devamı


Ceset evden çıkarılırken fenalaşan Ümmügülsüm Duran, Boğazlıyan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu, polis gözetiminde hastanede tutulduğu bildirilirken, polis ekipleri Duran çiftinin oğulları Volkan ve Burak’ın ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Bu arada Duran çiftinin 9 yaşındaki kızı Zeynep ise komşulara teslim edildi.


DUVARDA AZRAİL YAZISI


Öte yandan Erol Duran’ın cesedinin bulunduğu balkonda bulunan çanak antene yazılan ‘Rap’ ve ‘Azrail’ yazıları dikkat çekti. Polis ekipleri cinayeti aydınlatmak için geniş çaplı soruşturma başlatırken, Duran’ın çalıştığı kahvedeki arkadaşlarını da mercek altına aldı.