Gündem Evlat Kokusu 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Evlat Kokusu 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

05.04.2017 - 09:57 | Son Güncellenme:

Evlat Kokusu 5. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizinin son bölümünde Zeynep'in evinde rahatsızlanan Ela'ya hayat veren dokunuşlarda bulunan Zeynep Ela'nın hayatını kurtarmıştır. Öte yandan Akbaş ailesinin sırları bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır. Peki Evlat Kokusu son bölüm ardından 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Evlat Kokusu 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D ekranında yayınlanan Evlat Kokusu dizisi yeni bölümde Akbaş ailesinin evinde yaptığı müdahale ile Ela'nın hayatını kurtaran Zeyno'ya Zümrüt ve Aslan bir cana daha borçlandı. Evlat Kokusu 5. bölüm ile Kanal D'deydi.

Haberin Devamı

EVLAT KOKUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EVLAT KOKUSU 5. BÖLÜM ÖZETİ

Zeyno’nun evinde rahatsızlanan Ela herkesi korkutur. Zeyno’nun müdahalesi Ela’yı hayata döndürürken, Zümrüt ve Aslan, Zeyno’ya ikinci kez can borçlanmıştır.

Akbaşlar’ın evinin hizmetlisi Seher ile Belma ile arasındaki tartışmada Hünkar’ın Seher’den yana tavır göstermesi aile içindeki bir başka sırrın işaretidir. Ve ailede sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır. Cemre de babası Cevahir ile ilgili acı veren bir gerçeği öğrenir. Serdar tarafından, Iraklılar ile yaptığı sözleşmeyi feshetmesi için baskı gören Cevahir harekete geçer ancak karşı tarafın hiç böyle bir niyeti yoktur.

Zeyno’nun doğurduktan hemen sonra kaçırılan oğlu Çınar’ın doğum günüdür ve Zeyno 5 yıl sonra ilk kez oğlunun doğum gününü kutlayabilecektir. Oğlu için kendi evinde bir kutlama yapan Zeyno, Akbaşlar’ın evinde yapılacak büyük kutlamaya da davetlidir. Ancak kapıda kendisini kötü bir sürpriz beklemektedir. İçeride ise çok daha büyük bir felaketin yaşanmasına dakikalar vardır.