Gündem Feci olayın ardından şoke eden sözler: Saplantılı aşıktı!

Feci olayın ardından şoke eden sözler: Saplantılı aşıktı!

09.01.2020 - 09:40 | Son Güncellenme:

Evrim Durakcı'nın yaşamına son vermesinin ardından yakın arkadaşının iddiası tartışma yarattı.

Feci olayın ardından şoke eden sözler: Saplantılı aşıktı

Yeniasır gazetesinden Fatih Şendil'in haberine göre, Evrim Durakcı'nın çocukluk arkadaşı Serenay Bilge, "Evrim kandırıldı. Ü.T.'nin boşanmış, eşinden tamamen ayrılmış olduğunu sanıyordu. O yüzden arkadaşlık yaptı. Meğer kağıt üstünde boşanmış. Aslında ayrılmak isteyen Evrim'di. Ancak sevgilisi onu bırakmak istemedi. Evrim, saatler önce intihar edeceğini belirten mesaj atmış, T. buna rağmen kimseye haber vermemiş. Ayrıca neden eve kamera kurdurulduğu da muamma. Evrim'in kameradan haberi yoktu" dedi.

Evrim'in kandırıldığını belirten Serenay Bilge, "Evrim'e saplantılı aşıktı. Evrim'i kandırmış. Hep 'Evleneceğim, senden çocuğum olacak' diyordu. Ancak işleri kötü gittiği için eşinden kağıt üzerinde ayrılmış. Bu ortaya çıkınca Evrim ayrılmak istedi. Ü.T.'den hep şiddet gördü. İntihar olayının ortaya çıkma şekli ve bazı sorular kafamızı karıştırıyor. Soruşturmanın bitmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Genç kızın Rusya'dan gelen babası Ahmet Durakcı'nın da T.'nin kızının psikolojisini bozduğu ve intihara sürüklediğini iddia ederek polise şikayetçi olduğu öğrenildi. Öte yandan genç kızın annesi Şenay Ataş'ın da kızının ölüm haberi sonrası güçlükle ayakta durduğu belirtildi.

Akıl almaz intihar olayı 5 Ocak günü saat 23.50'de Balçova'da yaşanmıştı. Ü.T. ile bir süredir birlikte olduğu kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi Evrim Durakcı'nın iş ortamında tanıştığı ve birlikte ortak iş yapma kararı aldıkları öğrenildi.