Fuarda Nurcu damgası: Öztürk yok, Saidi Nursi varANKARA MilliyetProf. Dr. Yaşar Nuri Öztürk’ün kitaplarını satmayan Diyanet Vakfı, Atatürk düşmanı Saidi Nursi’nin kitaplarını satmakta hiçbir sakınca görmüyor. Başkanlığını, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz’ın yaptığı Diyanet Vakfı’nın dün Kocatepe Camisi’nin avlusunda başlayan "Kitap ve Kültür Fuarı’na" Nurcular damgasını vurdu.
Gülen kitaplarıFuarda, DGM’de yargılanan ve ABD’de kaçak hayatı yaşayan Fethullah Gülen ve Nurcuların lideri Saidi Nursi’nin kitapları için birden fazla stand ayrıldı.
Fuara Milli
Eğitim Bakanlığı, Kültür Bakanlığı, Türk Dil Kurumu da katıldı. Mehmet Kut-lular’ın sahibi olduğu Yeni Asya gazetesinin Hürriyet aleyhtarlığı yaptığı fuarda görevli polisler de Nurcuların kitaplarına özel ilgi gösterdi.
GÜNCEL