Gündem Funda Alkayış kimdir, elendi mi? 2018 Survivor Gönüllüler takımı

Funda Alkayış kimdir, elendi mi? 2018 Survivor Gönüllüler takımı

09.04.2018 - 15:11 | Son Güncellenme:

Survivor'da değişen konsept sonrası ilk eleme gecesi gerçekleşti. Takım arkadaşları Cumali ve Yağmur ile 3 eleme adayından biri olan Funda Alkayış hakkında aramalar hız kazandı. Peki Survivor Funda Alkayış kimdir, elendi mi?

Funda Alkayış kimdir, elendi mi 2018 Survivor Gönüllüler takımı

10 Şubat'ta başlayan Survivor kadrosu içerisinde dikkat çeken isimlerden biri de Funda Alkayış oldu. Survivor 2018'de Gönüllüler takımında yer alan Survivor Funda'nın Kick Boks Dünya Şampiyonluğu bulunuyor. Peki Funda Alkayış kimdir? İzleyenler tarafından merak edilen Funda Alkayış hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Haberin Devamı

FUNDA ALKAYIŞ KİMDİR?

Funda Diken Alkayış, 1987 yılında Mersin’de doğmuştur. Eğitimini Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda tamamlamıştır. 2009 yılında zayıflama amacıyla spora başlayan Funda Diken Alkayış; daha sonra sporu hayatına dahil etmiş ve Kick Boks, Muay-Thai ve Wushu spor dallarıyla uğraşmaktadır.

FUNDA ELENDİ Mİ?

Survivor'da adaya bu hafta veda eden isim belli oldu. 2. dokunulmazlık oyunu sonrası gerçekleştirilen konseyde 3 eleme adayından biri olan Funda, yapılan halk oylaması sonrası Survivor'a bu hafta veda eden isim oldu.