Gündem Game Of Thrones ilk bölüm yayınlandı mı? Game Of Thrones hangi kanalda?

Game Of Thrones ilk bölüm yayınlandı mı? Game Of Thrones hangi kanalda?

15.04.2019 - 07:56 | Son Güncellenme:

Game Of Thrones 8. final sezonu için heyecanlı bekleyiş nihayet sona erdi. Dünya üzerinde milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Game Of Thrones dizisinin resmi kanalı olan HBO tarafından yapılan açıklamada dizinin 14 Nisan'da yayınlanacağı duyurulmuştu. Peki Game Of Thrones Türkiye'de hangi platformda izlenebilecek?

Game Of Thrones ilk bölüm yayınlandı mı Game Of Thrones hangi kanalda

Game Of Thrones hayranlarının merak içinde beklediği 8. sezon ilk bölüm nihayet yayınlandı. Dünya üzerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Game Of Thrones 8. sezonu ile final yapacak. Son olarak 2017 yılında 7. sezonu ile ekrana gelen Game Of Thrones'ta yaşananlar herkesin büyük beğenisini kazanmıştı. Yürüyen ölüleri durdurmak için harakete geçen Jon Snow, Daeneyers Targaryen'i ikna etmiş ve nihayet savaş başlamıştı. Ak Gezenlerin öncülerinden olan biri Targaryen'in ejderhalarından birinin kendi ordusuna kazandırmak için okla yere düşürmüştü. Peki Ak gezenler ve Jon Snow ve Targaryen'in savaşında kazanan hangi taraf olacak?

Haberin Devamı

Game Of Thrones takipçilerinin beklediği gün geldi çattı. Dizinin resmi kanalı HBO’dan yapılan açıklamada dizinin final sezonu olan 8. sezonunun 14 Nisan’da başlayacağı duyurulmuştu. George R. R. Martin’in fantastik hikâyesi, 8. sezonla birlikte final yaparak ekranlara veda edecek. Game of Thrones 8. sezon 1. Bölümü ABD'de 14 Nisan'da yayınlanacak. Peki, Türkiye'de hangi kanalda, saat kaçta seyredilebilecek?

Dizi Türkiye saati ile 14 Nisan’ı 15 Nisan’a bağlayan gece, sabaha karşı 04.00‘te Türkçe altyazılı olarak yayınlanacak. Dizinin tekrarı 15 Nisan akşamı olacak. Dizi Dıgıtürk platformu üzerinden izlenebilecek.

TARİHLERİ VE SÜRELERİ

Game of Thrones'un 8. sezon bölüm tarihleri ve süreleri şöyle olacak:
1. Bölümü 14 Nisan’da yayınlanacak ve 54 dakikadan oluşacak
2, Bölümü 21 Nisan’da yayınlanacak ve 58 dakikadan oluşacak
3. Bölümü 28 Nisan’da yayınlanacak ve 1 saat 22 dakikadan oluşacak
4. Bölümü 5 Mayıs’ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak
5. Bölümü 12 Mayıs’ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak
6. Bölümü 19 Mayıs’ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak•