Gündem Genç tekstilci denizde kayboldu

Genç tekstilci denizde kayboldu

03.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bir tekstil firmasının sahibi olan Gökhan Leblebici (36), bir hafta önce kendi teknesiyle Büyükçekmece Mimarsinan Marina’dan denize açıldıktan sonra kayboldu.

Genç tekstilci  denizde kayboldu

Teknesi bulunan Leblebici’ye hâlâ ulaşılamadı. Ailesi ve sevenleri Leblebici’nin bulunması için umutla bekliyor.

Teknesi açıkta bulundu
Büyükçekmece’de bir tekstil firması olan amatör denizci Gökhan Leblebici denizde kayboldu. Fırsat buldukça 5 metre boyundaki teknesiyle denize açılan Leblebici’nin 27 Temmuz Pazar 17.00 civarında teknesinin bağlı olduğu Mimarsinan Marina’ya geldiği öğrenildi. Tek başına teknesiyle açılan Leblebici’yle bir süre telefonla yakınlarıyla konuştuğu öğrenilirken, ilerleyen saatlerde irtibat kesildi.
Yakınlarının ulaşamaması üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı botlar arama yaptı. Tekne Büyükçekmece’nin yaklaşık 18 km açığında bulunurken içinde kimsenin olmadığı görüldü. Genç tekstilcinin denize düşme ihtimali üzerine yapılan aramalarda da sonuç elde edilemedi. Çevresinde çok sevilen genç işadamının kuzeni Doğukan Leblebici, “İntihar etmesi için hiçbir neden yok. Herkesin çok sevdiği, arkadaş canlısı ve yaşam dolu bir insandı. Çok üzgünüz ve bulunmasını bekliyoruz” dedi.