Gündem George Clooney’nin uykusuz geceleri!

George Clooney’nin uykusuz geceleri!

16.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sony’nin hack’lenmesiyle sızan mailler arasında George Clooney’nin kendi filmini başarısız bulduğunu belirterek ‘30 saattir uyumuyorum’ dediği mail de ortaya çıktı

George Clooney’nin uykusuz geceleri

Sony’nin hack’lenmesi sonucu sızan emailler, Hollywood’un ünlü isimlerinin ve büyük projelerinin perde arkasını meydana çıkarmaya devam ediyor. Bu kez ekim ayında başarılı avukat Amal Alamuddin ile hayatını birleştiren, Hollywood’un en popüler isimlerinden George Clooney’nin, yönettiği son filmle ilgili güvensizliği ortaya çıktı. Haber sitesi Daily Beast’in içeriğini yayınladığı maillere göre filmi ‘Monuments Men’i daha gösterime girmeden başarısız bulan Clooney, Sony Pictures eşbaşkanı Amy Pascal’a 29 Ocak 2014 tarihinde ‘Kötüye gidiyor’ başlıklı bir mail atarak “Eleştirilere karşı korunmam lazım. Bu filmi sadece bir gişe hiti yapalım. 30 saattir uyumuyorum ve şu an saat sabah 7” yazmış. Pascal ise “Seni para kazanarak koruyacağız. Alınacak en iyi intikam bu” diye yanıtladı. Ancak filmle ilgili hayal kırıklığına uğrayan aktör ve yönetmen, “Amy sana tapıyorum, stüdyo yöneten insanlar arasında sinemayı gerçekten seven tek kişisin. Sanırım hepinizi hayal kırıklığına uğrattım. Niyetim bu değildi. Özür diliyorum. Filmde kontrolümü kaybettim. Nasıl bilebilirdim, üzgünüm. Tekrarlanmayacak” diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Eleştirmenler de vasat buldu

Türkiye’de mart ayında ‘Hazine Avcıları’ ismiyle vizyona giren, İkinci Dünya Savaşı sırasında Naziler tarafından yok edilme tehlikesine karşı tarihi eserleri kaçırıp koruma altına alan uluslararası bir ekibi konu alan ‘Monuments Men’, başarılı isimlerden oluşan kalabalık kadrosuna rağmen Clooney’nin tahmin ettiği gibi eleştirmenler tarafından vasat bulunmuş, gişede de batmamasına rağmen umduğunu bulamamıştı.