Dünya Kalbini çıkarıp eline verdi! Putin bizzat öldürdü, eski dostuna tuhaf hediye

Kalbini çıkarıp eline verdi! Putin bizzat öldürdü, eski dostuna tuhaf hediye

08.05.2024 - 17:28 | Son Güncellenme:

Putin'in 'eski dostuyla' çıktığı av gezisi dünya basının manşetlerine taşındı. Buna göre, Putin gezi sırasında dostuna 'tuhaf bir hediye' vermişti.

Kalbini çıkarıp eline verdi Putin bizzat öldürdü, eski dostuna tuhaf hediye

Eski bir senatör, Vladimir Putin'in kendisine 'olağanüstü bir yemek olduğunu' söyleyerek tuhaf bir hediye vermesinin ardından, eski İtalya Başbakanı'nın ağacın arkasına saklanarak kustuğunu anlattı.

Haberin Devamı

'BU SENİN, VUR!'

Vladimir Putin'in bir av gezisinde geyikten yeni kestiği kalbi Silvio Berlusconi'ye sunduğu ortaya çıktı. Berlusconi'nin Forza Italia partisinden eski Senatör Fabrizio Cicchitto, Rusya Devlet Başkanı'nın 2013 yılında yazlık evlerinden birinde ortak bir tatil sırasında İtalyan lidere tuhaf hediyeyi sunduğunu kaydetti.

Cicchitto, Berlusconi'nin Rusya'dan döndükten sonra şöyle dediğini hatırladı: 

"Vladimir bana bu kadar nazik ve mantıklı bir adamda hayal edemeyeceğim şiddet dolu bir doğa gösterdi."

Buna göre, ormana giderken Putin iki geyik gördü ve Berlusconi'yi nişan almaya çağırdı. Bildirildiğine göre şöyle dedi: 

"Bu senin, vur!" 

Kalbini çıkarıp eline verdi Putin bizzat öldürdü, eski dostuna tuhaf hediye

DÖRDE BÖLÜP KALBİNİ ÇIKARDI

Ancak Berlusconi reddedince Putin nişan aldı ve Berlusconi'ye memnun bir bakış atmadan önce iki geyiği de öldürdü. Corriere della Sera gazetesine konuşan Cicchitto, Putin'in elinde bıçakla yokuştan aşağı koştuğunu ve hayvanı hızlıca dörde bölüp kalbini çıkardığını söyledi.

Haberin Devamı

Senatör, muhafızlarından birinin, olağanüstü bir yemek olacağını söyleyerek kalbi Berlusconi'ye sunmasını istediğini söyledi. Ancak Berlusconi'nin fenalaşarak bir ağacın arkasına saklandığı ve kustuğu belirtildi. Cicchitto onun, "Belki de bu sadece bir avcı geleneğidir" dediğini hatırladı.

SIKI DOSTLAR

Kalbini çıkarıp eline verdi Putin bizzat öldürdü, eski dostuna tuhaf hediye

Berlusconi ve Rusya Devlet Başkanı sık sık birbirlerini ziyaret ediyor ve kendilerini 'eski dostlar' olarak nitelendirerek cömert hediyeler veriyorlardı. 

İkili, Rusya Devlet Başkanı'nın Avrupa zirveleri için İtalya'yı ziyaret edeceği gece geç saatlerde Milano partilerinden zaman geçiriyordu. 2014'te bir keresinde Putin, gece yarısından sonra Berlusconi'nin Milano'daki villasına uğradı ve neredeyse gece üçe kadar orada kaldı, sonra da uykulu gözlerle dışarı çıkıp eve doğru yola çıktı.