09.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:
GÖKHAN KARAKAŞ / İstanbul
Taksim Gezi Parkı’nda yaşanan protestolara destek olmak için üç futbol takımı taraftarına yapılan çağrı sonucunda bir araya gelen Beşiktaş tarfatarları dün tarih üzerinde en büyük yürüyüşlerden birini gerçekleştirdi. Beşiktaş’ın kuruluş yıldönümü olan 19.03’te Beşiktaş Köyiçi’ndeki kartal heykeli önünde toplanmaya başlayan Beşiktaş taraftarlarına Fenerbahçe ve Galatasaray kulubünün destekçilerinin de katıldığı gözlendi.
Çökme tehlikesi
Uzmanlar, çok sayıda protestocunun üzerinde bulunduğu AKM çatısında çökme tehlikesinin oluştuğu yönünde uyarı yaptı. Taksim’de eylemciler; ‘Her an çökebilir’ uyarılarının ardından, AKM’nin çatısından indi.
Çarşı grubunun yaptığı çağrıya Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar sessiz kalmadı. Deniz yoluyla Avrupa Yakası’na geçen Fenerbahçeliler vapur ve motorları doldurdu.
İngiliz basınının önde gelen bulvar gazetelerinden Daily Mail'in özel haberine göre, Meghan Markle'ın İngiliz eleştirmenlere aldırmadığı ve doğum odasında twerk yaptığı bir videonun ortaya çıkması büyük bir tartışma yarattı.