Gündem Gülin İyigün kimdir, kaç yaşında?

Gülin İyigün kimdir, kaç yaşında?

20.03.2019 - 14:44 | Son Güncellenme:

Gülin İyigün, Çocuklar Duymasın adlı dizide Havuç'un sevgilisi rolünde diziye dahil olmuştu. Bu akşam ekrana gelecek olan Çocuklar Duymasın dizisi yeni bölümde yeniden geri dönecek olan Gülin İyigün, Galip Derviş, Keşke Hiç Büyümeseydik gibi dizilerde de rol aldı. Peki Gülin İyigün kimdir?

Gülin İyigün kimdir, kaç yaşında

Gülin İyigün, kariyerine reklam filmlerinde oynayarak atmış beraberinde Galip Derviş, Keşke Hiç Büyümeseydik ve Çocuklar Duymasın dizisinde bir süre Havuç'un sevgilisi Tutku rolünde yer almıştı. Bu akşam ekrana gelecek olan Çocuklar Duymasın dizisi ile yeniden diziye dönecek olan Gülün İyigün kimdir?

Haberin Devamı

GÜLİN İYİGÜN KİMDİR?

Gülin İyigün, 18 Şubat 1983 İstanbul doğumlu sinema ve dizi oyuncusudur. Ünlü sanatçı kariyerine üniversite döneminde katıldığı ve daha sonra reklam filmlerinde yer almaya başlamasıyla adım atmıştır. İlk yıllarında sürekli reklam filmlerinden teklif alan sanatçı Kamu Spotu Trafik, Kamu Spotu Kadına Şiddet gibi reklamlarda oynamıştır.

Sonrasında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Galip Derviş dizisinde rol oynayan İyigün yıldızı parlayan bir sanatçı olmuş ve sonrasında Analı Oğullu dizisinde rol oynamıştır. Bu dizinin ardından ise Yalan Dünya dizisinden teklif alan sanatçı oldukça iyi bir performans sergileyerek oyunculuğu ile akılda kalan isimlerden olmayı başarmıştır. Gülin İyigün bu dönemde ise Çocuklar Duymasın'da Tutku karakteriyle boy gösteriyor.