Gündem Gülümse Yeter 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülümse Yeter 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

04.10.2016 - 12:08 | Son Güncellenme:

SHOW TV'nin eğlenceli dizisi Gülümse Yeter 11. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Salı akşamlarının keyifle takip edilen dizisinin yeni bölümünde miras kavgası büyüyor. Ortalık daha da karışacak. Gülümse Yeter 11. bölüm fragmanları ve dahası haberimizde.

Gülümse Yeter 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Gülümse Yeter dizisinde aileler arasında yaşanacak olan miras kavgası tarışmaları izleyenleri ekrana kilitleyecek. Başrollerinde usta isimlerin yanı sıra genç yeteneklerin de yer aldığı Gülümse Yeter 11. yeni bölüm ile ekrana geldi.

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in oynadıkları "Gülümse Yeter", yeni bölümü ile Salı günü Saat 20.00'de Show TV'deydi.

GÜLÜMSE YETER 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Gülümse Yeter yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

Gömüde istediğini bulamayan Özdemir'ler hayal kırıklığıyla başbaşa kalırlar. HASAN evi delik deşik eden Lütfü ve Emre'den intikamını yine kazma küreklerle alır. İnşaatlara patron olarak gitmeye alışkın Lütfü kariyerine amele olarak devam edecektir. Özdemir'leri çalıştırmakta kararlı olan Hasan Efendi için sıra Yasemin'e gelir.

Haberin Devamı

Yasemin'in de bir an önce iş bulup çalışmasını, aileye destek olmasını ister. Bugüne kadar hiç çalışmamış Yasemin için zorlu bir süreç başlar. Sarp ve Yasemin gün geçtikçe birbirlerine yakınlaşırlarken, Gül de hastanede Seçil ve Kemal arasında verdiği mücadeleyi Sarp'ın yardımıyla unutmak ister.

GÜLÜMSE YETER DİZİSİNİN KONUSU VE KÜNYE

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin 'in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Yapım: MF Yapım
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Banu Kiremitçi

OYUNCULAR

Erdal Özyağcılar (Hasan Civan), Aslı Bekiroğlu (Yasemin Özdemir), Yılmaz Kunt (Sarp Civan), Seray Kaya (Gül Özdemir), Pamir Pekin (Kemal Kaleli), Sermet Yeşil (Ahmet Civan), Erkan Sever (Lütfü Özdemir), Aslı Altaylar (Ayten Civan), Evrim Doğan (Nermin Özdemir), Uğur Kurul (Cem Tuğrul)

Yazarlar