Gündem Gülümse Yeter 22. bölüm fragmanı yayınlandı!

Gülümse Yeter 22. bölüm fragmanı yayınlandı!

19.12.2016 - 11:00 | Son Güncellenme:

Gülümse Yeter 21. bölüm ile ekrana geldi. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen Gülümse Yeter'de bu hafta Yasemin ve Sarp, Ahmet'e yakalandı. Sarp ve Yasemin aşkında beklenmedik olaylar yaşandı. Gülümse Yeter son bölümün hemen ardından 22. bölüm fragmanı yayınlandı...

Gülümse Yeter 22. bölüm fragmanı yayınlandı

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile gündemden düşmeyen Gülümse Yeter, hem kahkaha hem de aşk dolu 21. bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de Show TV’deydi.

Haberin Devamı



GÜLÜMSE YETER 21. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarp ve Yasemin aşkında yaşanan kıskançlık nöbetleri tam gaz devam ediyor. Cem ise Alara'ya verdiği gizli görevle Sarp ve Yasemin'i takip ettiriyor. Alara ve Cem'in işbirliğini gözler önüne seriyor. Söz konusu Yasemin olunca akan suları durduran Cem, planlarına daha da ağırlık verecektir. Alara ile Yasemin ve Sarp konusunda anlaşma yapan Cem, bu ilişkinin bozulması için her yol mübahtır anlayışını kazandırmıştır.

Kemal, Gül'e hazırladığı sürprizi aksiliklerden bir türlü gerçekleştiremezken Gül, Seçil'in Kemal'i aramasından rahatsız olup şüpheye düşer. Civanların evinde bir türlü mutlu olamayan Nermin daha fazla dayanamaz ve herkesin üstüne geldiği bir an bayılır. Ayıldığında tüm aile bambaşka bir Nermin’le karşılaşır.

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER 22. BÖLÜM FRAGMANI